De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Pokémon GO introduceert nieuw event en makkelijkere evolutie-items

Erwin Vogelaar
22 maart 2017, 20:39
2 min leestijd
Pokémon GO introduceert nieuw event en makkelijkere evolutie-items
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

8

Rond Pasen is er waarschijnlijk een groot event rond Pokémon GO, maar eerst mogen we nog onze voeten nat maken met het Pokémon GO Water Festival. Ook zijn evolutie-items vanaf nu makkelijker te krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Water Festival

In Pokémon GO is het de komende week makkelijker om water-Pokémon te vinden. Dit betekent dat je onder andere Magikarp (yes!), Squirtle, Totodile en hun evoluties vaker tegen zult komen als je buiten op jacht gaat. Ga je naar plekken waar je standaard al vaker water-Pokémon tegenkomt, dan zul je daar nu meer waterbeestjes van de tweede generatie vinden. En als je geluk hebt, zelfs een zeldzame Lapras. Ter gelegenheid van dit evenement zul je in de avatar-winkel ook een Magikarp-hoed kunnen vinden.

pokémon go water festival

Fijner nieuws is dat je vanaf nu makkelijker evolutie-items kunt krijgen. Met de introductie van de Pokémon uit de Johto-regio, zijn ook deze voorwerpen aan de game toegevoegd. Evolutie-items moet je gebruiken voor een evolueren van specifieke Pokémon. Zo kan Onix alleen naar Steelix geëvolueerd worden met een Metal Coat en heeft de evolutie van Gloom naar Bellossom een Sun Stone nodig. Tot nu toe kreeg je deze items alleen willekeurig van PokéStops, maar ze zijn extreem zeldzaam. Het verzamelen van deze items wordt nu gelukkig een stukje makkelijker.

Als je elke dag even aan een PokéStop draait, dan bouw je een streak op. Op de zevende dag dat je achter elkaar een slinger aan een PokéStop geeft krijg je extra items en xp. Vanaf nu krijg je op elke zevende dag ook een evolutie-item. Tijd om ook die Slowking, Politoed, Kingdra, Scizor, Sunflora en Porygon2 te maken!

Pokémon GO downloaden

De nieuwste versie van Pokémon GO download je gratis in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 298MB vrije ruimte nodig en moet je minimaal iOS 8.0 draaien.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu