De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Pokémon GO Valentijnsdag-event start nu al

Erwin Vogelaar
8 februari 2017, 20:38
2 min leestijd
Pokémon GO Valentijnsdag-event start nu al
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

9

De liefde hangt in de lucht en de Pokémon hebben dat ook in de gaten. Daarom krijg je de komende week bonussen tijdens het Pokémon GO Valentijnsdag-event.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Valentijnsdag

Het is tijd om Fire Emblem Heroes even opzij te leggen, want je Pokémon vragen weer om aandacht. Het Valentijnsdag-event van Pokémon GO is namelijk begonnen. Dit betekent dat je een week lang bonussen in de game krijgt. Van extra candy tot meer roze Pokeḿon.

Pokémon GO valentijnsdag

Vanaf nu kun je bij alle acties waarbij je candy krijgt, twee keer zoveel snoepjes verzamelen. Dit is vergelijkbaar met de extra candy die je tijdens het Halloween-event kreeg. Het betekent dat je dubbele candy krijgt bij het uitbroeden van een ei, het vangen van een Pokémon en het sturen van een Pokémon naar professor Willow. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je Buddy ook twee keer zoveel candy oplevert tijdens het lopen. Lopen met een Buddy is de enige manier om echt zeldzame Pokémon te evolueren, dus maak er de komende week vooral gebruik van.

Een andere bonus in de komende week is dat Lure Modules maar liefst zes uur lang zullen werken. Dit is natuurlijk bedoeld om de wereld in Pokémon Go extra roze te kleuren. Om nog meer roze toe te voegen, zullen er in de komende week ook meer roze Pokémon te vinden zijn. Denk hierbij aan Chansey, Clefable en Jigglypuf. Daarnaast heb je ook meer kans dat roze baby-Pokémon Cleffa, Igglybuff en Smoochum uit een ei springen. De bonussen zullen op 15 februari weer stoppen. Waarschijnlijk moeten we dan wachten tot Pasen voor het volgende evenement.

Pokémon GO downloaden

Om mee te doen met dit event moet je natuurlijk wel de nieuwste versie van de app geïnstalleerd hebben staan. Dit doe je door op onderstaande link te klikken. Voor het gebruik van de app heb je 277MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 8.0 draaien.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store

Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu