Officieel: Pokémon GO onthult nieuwe Pokémon, dit moet je weten

Lars Paijmans
12 december 2016, 19:55
2 min leestijd
Officieel: Pokémon GO onthult nieuwe Pokémon, dit moet je weten
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

8,5

Vorige week kondigde Niantic het al aan maar nu is het officieel: Pokémon GO krijgt eindelijk nieuwe Pokémon. Hier lees je alles wat je moet weten over de tweede generatie met zakmonsters die je aan je Pokédex kunt toevoegen.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO update iOS voegt nieuwe Pokémon toe

Vorige week sprak Pokémon GO de woorden uit waar alle spelers op zaten te wachten: op 12 december zouden er eindelijk nieuwe Pokémon onthuld worden die aan de game toegevoegd worden. De tweede generatie aan monsters wordt nu echter niet in één keer toegevoegd. Onder andere de baby Pokémon Togepi en Pichu kun je nu in de game vinden, maar ze komen alleen uit eieren. Je kunt deze kleine wezentjes dus niet in het wild vinden. Wel kun je buiten Pikachu met een kerstmuts tegen het lijf lopen en vangen. Als dat niet de echte kerstgedachte is, weten wij het ook niet meer.

Wanneer de overige Pokémon van de tweede generatie aan de game toegevoegd worden is nog niet bekend. Mogelijk heeft maker Niantic nog meer verrassingen gepland voor de periode van kerst. Het nieuwe laadscherm ziet er in ieder geval vrolijk uit.

Pokémon GO - More Pokémon are here!

Als je al een tijdje geen Pokémon GO gespeeld hebt, is er genoeg nieuws om te beleven. Zo zijn er onlangs dagelijkse uitdagingen toegevoegd die jou aanmoedigen om te blijven spelen. Iedere eerste Pokéstop of gevangen Pokémon van de dag wordt geregistreerd, zodat je een steeds grotere bonus aan ervaringspunten opbouwt. Aan het einde van de week krijg je vervolgens een hele lading aan extra spullen.

Ook is vorige week de Nearby-functie van Pokémon GO gerepareerd. Nu kun je dus weer zien welke Pokémon er in je omgeving rondlopen. Door er vervolgens op te tikken, krijg je precies op de kaart te zien waar het monster zich schuilhoudt.

Download Pokémon GO in de App Store (gratis)

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu