De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Enorme Pokémon GO-update introduceert 80 nieuwe Pokémon, items en functies

Lars Paijmans
15 februari 2017, 13:40
2 min leestijd
Enorme Pokémon GO-update introduceert 80 nieuwe Pokémon, items en functies
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Eindelijk is het officieel: deze week nog krijgt Pokémon GO meer dan 80 nieuwe Pokémon. Een enorme update moet de game klaar maken voor de toekomt met de introductie van nieuwe functies. Ga jij de Pokémon GO tweede generatie vangen?

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO tweede generatie Pokémon bevestigd

Al maanden gaan er geruchten dat Niantic aan nieuwe Pokémon voor Pokémon GO werkt. Vandaag is het hoge woord er eindelijk uit: deze week verschijnen er 80 monsters uit de zilveren en gouden generatie om te vangen. Het gaat hier om Pokémon uit de Johto regio die overeenkomen met de Pokémon Gold en Silver games.

Pokémon GO tweede generatie

Hier horen natuurlijk ook nieuwe evoluties bij, waarvoor Niantic speciale Evolutie-items introduceert. Deze kun je krijgen door langs Pokéstops te lopen en daar de voorwerpen mee te nemen. Maar daar blijft het niet bij. De grote update voegt tal van vernieuwingen door die ervoor moet zorgen dat mensen weer Pokémon GO gaan spelen. Zo reageren Pokémon lang niet allemaal maar hetzelfde als je ze in het wild tegenkomt.

Ook wordt het makkelijker om items als Berries en en Pokéballs te selecteren zonder door je rugzak te graven. Naast nieuwe Pokémon krijgt je trainer ook eindelijk de kans om een nieuw pakje aan te trekken. Je trainer avatar krijgt voortaan de keuze uit nieuwe hoeden, shirts, broeken en andere accessoires.

Later deze week te downloaden

Volgens Niantic verschijnt de update Pokémon GO later deze week. Een concrete datum is nog niet gegeven. Houd de App Store dus in de gaten als jij als eerste weer de straat op wil op deze 80 nieuwe beestjes aan je Pokedex toe te voegen. Gisteren verscheen het gerucht dat Niantic ook al bezig zou zijn aan de volgende grote update. Deze zou de mogelijkheid toevoegen om onderling Pokémon te ruilen met andere spelers en laat je ook tegen je vrienden strijden met jouw Pokémon-team.

Pokémon GO - The World of Pokémon GO has Expanded!

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store
Bron: Niantic
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu