Dit moet je weten over het Pokémon GO Thanksgiving-evenement

Erwin Vogelaar
21 november 2016, 20:29
2 min leestijd
Dit moet je weten over het Pokémon GO Thanksgiving-evenement
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

8

Niantic gaat zijn spelers bedanken met het nieuwe Pokémon GO Thanksgiving-evenement. Tot het eind van de maand krijg je daarom bonussen in de game.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Thanksgiving

Hoewel het komende evenement van Pokémon GO niet officieel een Thanksgiving-evenement is, is de connectie met de Amerikaanse feestdag overduidelijk. Niantic schrijft blij te zijn met de honderden miljoenen spelers die de game gedownload hebben en dat het team graag bedankt wil zeggen. Dit wordt gedaan met een week lang dubbele XP en dubbele Stardust. Dat betekent dus tot het eind van deze maand extra veel lopen en Pokémon vangen.

pokémon go thanksgiving

Het evenement start op 23 november en loopt tot en met 30 november, het eind van de maand dus. Tijdens deze dagen krijg je voor alle acties in de game dubbele XP en Stardust. Helaas krijg je dit keer geen extra candy zoals tijdens het Halloween-event. Dus sneller je zeldzame Pokémon evolueren is er niet bij. Wel kun je sneller je topbeestjes versterken en sneller zelf uplevelen.

Verwacht in de komende periode steeds meer van deze Pokémon GO-evenementen. Het Halloween-event was namelijk een groot succes. Door bonussen te bieden gingen veel spelers de game weer opstarten en veel meer spelen. Veel van deze spelers pakte deze periode aan om extra items in de shop van Pokémon GO te kopen. Dat is bij game-maker Niantic uiteraard goed bevallen. Na dit Thanksgiving-evenement verwachten we tijdens kerst het volgende feestje. Mogelijk met meer meer ijs-Pokémon en hopelijk ook weer extra candy. Want wat is een kerstfeest zonder zoetigheid?

Pokémon GO downloaden

Wil je de 23ste direct aan de slag met de dubbele ervaringspunten, zorg dan dat je de nieuwste versie van de app downloadt. Dit kan in de App Store via onderstaande link. Voor de app heb je wel minimaal 261MB vrije ruimte nodig en moet je minimaal iOS 8.0 draaien.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store

Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu