De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Pokémon GO’s grootste update ooit voegt Raids en meer toe

Lars Paijmans
22 juni 2017, 12:15
2 min leestijd
Pokémon GO’s grootste update ooit voegt Raids en meer toe
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

8

Bijna precies op de eerste verjaardag van Pokémon GO brengt Niantic de grootste update in maanden uit. Raids, een zoekfunctie, items, nieuwe gymfuncties en meer moeten jou overhalen om weer op pad te gaan.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Raids-update nu beschikbaar

Als je de App Store vandaag opent, staat versie 1.37.1 van Pokémon GO op je te wachten. De grootste update tot nu toe, met een hele waslijst aan verbeteringen en functies die tot vandaag niet in het populaire spel zaten. Omdat de update geleidelijk wordt uitgerold, zijn sommige functies nog niet actief. Deze worden zeer binnenkort aangezet zodat iedereen er mee aan de slag kan.

1. Raiden met andere spelers

Pokémon GO wordt leuker dan ooit om samen met anderen te spelen. De update introduceert Raids; groepsgevechten tegen een enorm krachtige Pokémon. Iedere dag krijg je een Raid Pass waarmee je mee kunt doen aan zo’n eindbaasgevecht.

Versla je dit monster, dan krijgen alle deelnemers de kans om een extra zeldzame Pokémon aan hun collectie toe te voegen. Door samen te werken met andere spelers verdien je nieuwe Rare Candies en Technical Machines; een voorwerp waarmee je jouw monsters nieuwe aanvallen geeft.

Pokémon GO Raids

2. Uitbreiding voor gyms met badges

Niantic wil het weer leuk maken om een gymgevecht aan te gaan. Nieuwe regels zorgen ervoor dat er zes plekken voor Pokémon zijn, en je niet twee dezelfde monsters in een gym kunt plaatsen. Om je aan te moedigen de strijd aan te gaan, kun je nu ook badges verdienen door andere teams te verslaan. Door beloningen te blijven verzamelen, kun je deze badges ook nog verder verbeteren. Genoeg reden om je huidige team met Pokémon extra sterk te maken dus.

Lees ook: 1 jaar Pokémon GO: deze impact had de game

3. Legendarische Pokémon, eindelijk!

De raidfunctie lijkt volgens een aantal oplettende spelers nog iets anders toe te voegen. In de code van de update is ontdekt dat we binnenkort speciale Legendary Raids krijgen, waarmee je eindelijk legendarische Pokémon kunt gaan vangen. Zoals het er nu naar uitziet heb je hier wel een Legendary Raid ticket voor nodig. Hoe je die vrijspeelt is nog niet duidelijk, al komen we daar in de loop van de zomer ongetwijfeld achter.

4. Motivatiemeter

Als je een Pokémon in een gym plaatst, krijgt deze een nieuwe motivatiemeter. Deze daalt iedere keer als hij wordt verslagen. Is de meter op, dan keert het beestje terug naar je collectie. Door deze meter regelmatig te checken, kun je hem tijdig aanvullen door je Pokémon besjes te voeren.

Download Pokémon GO in de App Store (gratis)

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu