Zo vang je Pikachu met een feestmuts op in Pokémon GO

Erwin Vogelaar
27 februari 2017, 10:56
2 min leestijd
Zo vang je Pikachu met een feestmuts op in Pokémon GO
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

8,5

Pokémon GO heeft wat te vieren, want het is ook in Pokémon GO Pokémon Day. Daarom kun je Pikachu met een feestmuts vinden in de game.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Pokémon Day

Het is vandaag, 27 februari, Pokémon Day! Dit is een internationale feestdag voor alle Pokémon-liefhebbers waarop er in alle moderne Pokémon-games iets leuks gebeurt. Uiteraard hoort Pokémon GO daar ook bij. Daarom kun je de komende week een Pikachu met een feestmuts in de game vinden. Deze muts blijft zitten nadat je het beestje gevangen hebt, dus het is een echte collectors item voor als we later eindelijk kunnen ruilen in de game.

Pokémon GO Pokémon Day

Je kunt vanaf nu tot 6 maart de feestende Pikachu in het wild vinden. Afgelopen kerst was Pikachu al tijdelijk met een kerstmuts op te vinden. Pikachu met een kerstmuts was tevens te evolueren tot een Raichu met een kerstmuts, dus waarschijnlijk is dat met een feestmuts niet anders. Een Raichu met een feestmuts zal extra zeldzaam zijn. Het lijkt er alleen niet op dat Pokémon GO het aantal Pikachu’s dat je kunt tegenkomt heeft verhoogd zoals tijdens kerst. Je zult dus goed moeten zoeken naar het speciale beestje. Hiervoor kun je de tracker gebruiken, zodat je direct ziet of Pikachu in de buurt te vinden is.

Andere manieren waarop The Pokémon Company deze dag viert is in de Nintendo 3DS-games Pokémon Sun en Moon, waarvoor je Bottle Caps kunt krijgen bij de Game Mania. Daarnaast zijn er extra items te vinden in Pokémon Shuffle en in de Pokémon Trading Card Game Online. Ook brengt Nintendo een nieuwe gelimiteerde gele Pikachu Nintendo 3DS XL uit.

Pokémon GO downloaden

De nieuwste versie van Pokémon GO kun je gratis downloaden via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 298MB vrije ruimte nodig en moet je minimaal iOS 8.0 draaien.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store

Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen