Zo kun je het Pokémon GO Halloween-evenement het beste benutten

Erwin Vogelaar
25 oktober 2016, 12:06
2 min leestijd
Zo kun je het Pokémon GO Halloween-evenement het beste benutten
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

8,5

Nog eventjes en het Pokémon GO Halloween-evenement gaat van start. Dit betekent een klein weekje vol bonussen bij het spelen van de game. Dit is hoe je er het beste gebruik van kunt maken.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Halloween

Eind deze maand is het weer tijd voor Halloween en dat is voor de makers van Pokémon GO reden genoeg voor een feestje. Vanaf woensdag 26 oktober tot en met dinsdag 1 november gelden daarom enkele bonussen. Je zult allereerst meer griezelige Pokémon tegenkomen, namelijk Zubat, Golbat, Gastly, Haunter Gengar, Drowzee en Hypno. Daarnaast kun je tijdens deze dagen ook veel meer candy verzamelen, zodat je sneller je Pokémon kunt evolueren. Dit is uiteraard een verwijzing naar het snoep verzamelen door verkleed langs huizen te gaan.

Met elke Pokémon die je in deze periode vangt, krijg je niet twee maar zes candy. Stuur je een Pokémon naar de professor, dan krijg je niet één maar twee candy. De Pokémon die als buddy met je meeloopt, spaart in deze Halloween-tijd maar liefst vier keer zo snel candy.

Het komt er dus op neer dat je deze dagen vooral veel naar buiten moet gaan om te lopen. Door veel te lopen kun je veel candy verzamelen voor je buddy, om zo de zeldzaamste Pokémon te kunnen evolueren. Ook kun je op deze manier direct veel Pokémon vangen, waar je dus ook weer bonuscandy voor krijgt. Als je toch extra actief bezig bent, is het ook een goed idee om nog even in je items te kijken of je nog een lucky egg, incense of een lure hebt liggen. Halloween is dan het moment om deze te gebruiken.

Pokémon GO

Om mee te doen met het Halloween-evenement is het belangrijk om de nieuwste versie van Pokémon Go te downloaden. De app vraagt om 251MB vrije ruimte en iOS 8 of hoger.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu