De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Ga jij Pokémon GO weer spelen door deze 2 nieuwe functies?

Lars Paijmans
4 november 2016, 11:46
2 min leestijd
Ga jij Pokémon GO weer spelen door deze 2 nieuwe functies?
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Pokémon GO was de hype van de zomer, maar inmiddels zien we nog maar weinig mensen op Pokémon jagen. Ontwikkelaar Niantic doet een poging mensen terug te laten keren met twee interessante nieuwe functies: een Pokémon GO dagelijkse bonus en minder vaak dezelfde beestjes laten zien.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO dagelijkse bonus geïntroduceerd

Pokémon GO is een van de meest succesvolle apps ooit, maar had ook de nodige problemen. Zo is het radarsysteem nog steeds niet aangepast, wat het onmogelijk maakt om naar specifieke Pokémon op zoek te gaan. Ook werd het na de twintigste Pidgey en veertigste Zubat niet erg leuk meer om je iPhone te checken voor nieuwe Pokémon.

Pokémon GO dagelijkse bonus

Niantic laat in een nieuwe blogpost weten naar deze problemen te kijken. Zo kun je binnenkort een grotere verscheidenheid aan Pokémon verwachten, door het aantal Pidgey, Rattatta en Zubats te verminderen. Dit zorgt ervoor dat je sneller Pokémon tegenkomt die nog niet in je Pokédex staan, en kan een belangrijke reden zijn voor spelers om het spel weer een nieuwe kans te geven.

Daarnaast wordt er spoedig een update uitgerold die dagelijkse bonussen aan het spel toevoegt. Met dit extraatje worden trainers aangemoedigd om iedere dag het spel even op te starten, om op die manier een kleine bonus in de wacht te slepen die steeds groter en groter wordt.

Dagelijkse beloning wordt iedere keer hoger

Iedere opeenvolgende dag dat je Pokémon vangt of een Pokéstop bezoekt wordt de beloning iets groter. Zo krijg je 500 ervaringspunten extra en 600 stardust cadeau. Door op deze manier iedere dag minstens een diertje te vangen krijg je een 2.000 punten bonus en 2.400 stardust. Door hetzelfde te doen bij Pokéstops kun je na een aantal dagen een flinke collectie items verwachten.

Wanneer Niantic de update voor Pokémon GO uitbrengt is nog niet duidelijk. Wat ons betreft kan hij niet snel genoeg komen, want de overdaad aan Pidgey is een van de voornaamste redenen dat wij onze carrière als Pokémontrainer vroegtijdig gestaakt hebben. Zijn deze functies voor jou genoeg om terug te keren?

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store
Bron: Niantic
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu