Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

Zo laat je een Buddy met je meewandelen in Pokémon GO

14 september 2016, 13:10
2 min leestijd
Zo laat je een Buddy met je meewandelen in Pokémon GO
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

8,5

Pokémon GO maakt het uitbroeden van eieren door te lopen een stuk gezelliger. De nieuwe Pokémon GO buddy functie laat je favoriete Pokémon met je meewandelen, zodat je al lopend Candy’s vrijspeelt. Wij leggen uit hoe een Pokémon GO Buddy kiezen werkt.

Lees verder na de advertentie.

Een Pokémon GO Buddy kiezen in 4 stappen

Zodra je een Pokémon verkiest tot je Buddy, verschijnt hij naast je op het profielscherm. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar laat je ook verschillende nieuwe beloningen vrijspelen. Zo kun je door simpelweg met je Buddy rond te lopen Candy’s vrijspelen waarmee je de Pokémon laat evolueren of sterker maakt.

Zo kies je een Pokémon GO buddy:

  1. Tik op het hoofd van je trainer links onderin beeld;
  2. Open het hamburgermenu door op de cirkelvormige knop te tikken;
  3. Kies Buddy en selecteer de Pokémon die je Buddy wordt;
  4. De Pokémon verschijnt nu naast je trainer in beeld.

Voorheen was het alleen mogelijk om deze Candy’s vrij te spelen door dezelfde Pokémon keer op keer te vangen. Best irritant, want een zeldzame Pokémon tientallen keren vinden en vangen is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker nu de radar nog steeds niet gerepareerd is.

Meer verbeteringen toegevoegd

Het verschilt per Pokémon hoe ver je moet lopen om een Candy te ontvangen, al hebben verschillende spelers ook al meerdere snoepjes tegelijk gekregen. Ontwikkelaar Niantic heeft bovendien nog een leuke easter egg in de game verstopt. Zodra je tien kilometer loopt met Pikachu als je Buddy, dan zal de Pokémon net zoals in de tekenfilmserie op de schouder van je trainer klimmen.

Naast de nieuwe Pokémon GO buddy update zijn er nog wat meer dingen toegevoegd. Zo ondersteunt de app nu de Pokémon GO Plus, de armband die volgende week verschijnt. Daarnaast worden gebruikers die een jailbreak gebruiken nu effectief geblokkeerd, zodat ze de game niet meer kunnen spelen. Daarnaast zijn er wat fouten opgelost, zoals het niet afspelen van de animatie als een ei uitkomt.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu