Dit krijg je bij het kopen van een Pokémon GO verrassingsbox

26 december 2016, 17:43
2 min leestijd
Dit krijg je bij het kopen van een Pokémon GO verrassingsbox
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

9

Naast de extra Incubators die je deze week krijgt, staat er nu ook driemaal een Pokémon GO box in de shop. Is dit de moeite waard?

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO box

Het is tijd voor cadeautjes in Pokémon GO. Hoewel ze niet onder de kerstboom liggen en je er zelf voor moet betalen, is het toch een verrassing wat er in zit. Dit is uiteraard leuk als je verrast wil worden, maar het kost ook best wel veel geld. Daarom hebben we alvast gespiekt, zodat we kunnen verklappen wat er in de boxen zit. Is het je geld waard?

pokémon go box

De boxen zijn verkrijgbaar in drie smaken. Je kunt een rode Special Box kopen voor 250 muntjes. Koop je deze box, dan krijg je 10 Great Balls en 2 Incubators. Als alleen de Incubators je boeien, betaal je daar dus 125 muntjes per stuk voor. Normaal kosten Incubators 150 muntjes. In de iets duurdere blauwe Great Box, waar je 550 muntjes voor neer moet leggen, zitten 20 Great Balls, 2 Incense en 4 Incubators. In de duurste gele Ultra Box, die maar liefst 1500 muntjes kost, zitten 20 Great Balls, 25 Incense en 6 Incubators. Of dat je geld waard is kun je uiteraard alleen zelf bepalen. Ons valt het een beetje tegen.

Deze verrassingsdozen zijn onderdeel van de Pokémon GO-evenementen tijdens de feestdagen. Daarnaast krijg je deze dagen bij elke eerste PokéStop van de dag een gratis Incubator die je éénmalig kunt gebruiken. Dit is handig, want je hebt meer kans dat je eieren krijg waar een een nieuwe baby-Pokémon uit kan springen. In de eerste week van januari is er een nieuw evenement, want dan zullen er meer starters-Pokémon rondlopen. Verwacht dus Squirtle, Bulbasaur, Charmander en hun evoluties tussen de overblijfselen van het vuurwerk dat na de jaarwisseling op de grond blijft liggen.

Pokémon GO downloaden

Je kunt de nieuwste versie van Pokémon GO downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je minimaal 285MB vrije ruimte nodig en moet je iOS 8.0 of hoger draaien.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store

Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Pokémon GO
Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu