PocketHeat, nu gratis en zonder schade aan je iPhone

Redactie
30 januari 2010, 22:57
1 min leestijd
PocketHeat, nu gratis en zonder schade aan je iPhone

Begin deze winter kwam de applicatie “PocketHeat” uit, in de beschrijving van iTunes stond dat deze app je handen kan warmen. Veel mensen gingen er van uit dat de batterij hierdoor sneller op zou gaan en het slecht zou zijn voor de iPhone, zelfs op vele nieuwssites werd het als schadelijk aangeprezen. Ook op iPhoned stond een bericht over deze applicatie.

Verwarmt wel, maar niet schadelijk

Alles wat bij de release in de iTunes-beschrijving stond klopt; je handen kunnen er warmer van worden én het is compacter dan een kleine bijverwarming. Er werd niet beweerd dat de applicatie iets deed met de iPhone waardoor deze warmer werd, je handen waren gewoon je eigen verwarmingsbron!

Placebo

De applicatie is eigenlijk een placebo, dat wil zeggen dat het inspeelt op de fantasie van de gebruikers. Om het zo goed mogelijk te laten merken kon het natuurlijk niet in de iTunes-beschrijving staan!

Na vele negatieve recensies heeft de ontwikkelaar besloten om wat meer duidelijkheid te creëren, zowel in de iTunes-beschrijving als in de applicatie zelf.

Lees verder na de advertentie.

Gratis

Sinds gisteren is deze applicatie gratis, voorheen kostte hij 0,79 EUR. De graphics zijn mooi, leuk om je vrienden mee te foppen en misschien werkt het placebo-effect bij jou?

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's