Lees-app Pocket schotelt je artikel-aanraders voor

Rutger Otto
27 augustus 2015, 12:19
2 min leestijd
Lees-app Pocket schotelt je artikel-aanraders voor
Pocket

Pocket

Gratis

Reviewscore

9

Pocket heeft een grote update gekregen, waarbij de app gebruikers artikelen aanraadt die waarschijnlijk voor hen interessant zijn.

Lees verder na de advertentie.

Pocket update

De functie was al een tijdje in bèta, maar is nu ook voor reguliere Pocket-gebruikers te downloaden met versie 6.0 van de app. Ook via de web-app is de vernieuwing doorgevoerd.

De iOS-app is nu ingedeeld in twee delen. Onder ‘My List’ vind je artikelen die je zelf hebt opgeslagen. Ga je naar ‘Recommended’, dan vind je verhalen die Pocket voor jou heeft geselecteerd. De dienst kijkt daarvoor goed naar artikelen die je eerder hebt opgeslagen. Lees je veel over Apple, dan is de kans groot dat Pocket je de beste verhalen over Apple voorschotelt.

pocket update

Aanraders

Momenteel werken de aanraders alleen nog met Engelstalige artikelen, maar als je die al vaak leest is dat geen probleem. Het idee van Pocket is dat, hoeveel je ook leest, je soms toch content van hoge kwaliteit mist. Pocket selecteert daarom handmatig belangrijke of gewoon goede artikelen die je bij elkaar in de app vindt. Als je online op zoek gaat naar verhalen, moet je vaak langs veel artikelen die je niet interessant vindt. Dat ‘probleem’ hoopt Pocket te verhelpen door de Recommended-optie.

Als je pagina met aanbevelingen regelmatig ververst (door naar beneden te vegen), krijg je nieuwe artikelen te zien. Ben je blij met een aanrader of wil je een artikel dat interessant lijkt voor later bewaren, dan kun je deze direct opslaan naar jouw lijst.

Download Pocket

Pocket is een gratis app die je in de App Store kunt downloaden. Voor de installatie heb je minimaal iOS 7 of nieuwer nodig. Daarnaast dien je 32,5MB aan vrije opslagruimte op je iOS-device te hebben. Handig is dat Pocket ook een web-app heeft, zodat je op verschillende apparaten toch altijd toegang hebt tot jouw opgeslagen verhalen.

Pocket

Read It Later, Inc

Gratis via App Store

Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu