Plex nu ook te gebruiken met de Apple TV 4
Redactie
Plex

Plex

Gratis

Onze score

8

Sinds gisteren is de populaire mediaspeler Plex te downloaden voor de Apple TV (2015). Plex is een streamingsapp waarmee je onder meer films, muziek en en tv-programma’s kunt streamen.

De Plex-app voor de Apple TV is te downloaden in de App Store van de Apple TV. Met de app krijg je de mogelijkheid om media te streamen via je eigen online netwerk, kanalen in te stellen en afspeellijsten samen te stellen. Als je inlogt met hetzelfde account onthoudt de app op al je apparaten waar je gebleven bent en wat je al bekeken hebt. Ook is het mogelijk bestanden te delen met vrienden en familie via de app.

Plex voor Apple TV

Plex voor de Apple TV is een mediaserver die je niet alleen de mogelijkheid geeft om video’s en foto’s te bekijken op je televisie, maar laat je ook zoeken op bijvoorbeeld een acteur of genre wanneer je niet weet wat je wilt zien. Hetzelfde geldt voor de muziekdienst van de app. Daarnaast biedt Plex ondersteuning voor andere diensten als Vimeo, YouTube of SoundCloud.

plex app tv

De Plex Apple TV app downloaden

Om gebruik te kunnen maken van Plex dien je naast de app, ook de gratis Plex Media Server op je computer te downloaden. Wil je gebruikmaken van de streamingsmogelijkheden van de app, dan dien je via de app 4,99 euro te betalen.

Plex

Plex Inc.

8 (27 reviews)
Gratis via App Store

Plex
Plex
Plex
Plex
Plex
Plex
Plex

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.