Plants vs. Zombies 2 verschenen
Roel van Hout

De opvolger van een van de meest populaire iPhone-spellen ooit, Plants vs. Zombies 2, is verschenen in de App Store. Download ‘m nu gratis!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wie het spel onverhoopt niet kent: in Plants vs. Zombies word je huis bedreigd door zombies. In het spel vind je echter geen messen en zwaarden en geweren; je zult gebruik moeten maken van een stel uiterst plichtsgetrouwe planten om te voorkomen dat de zombies binnen vallen.

Daarbij stormen de zombies rechts het beeld in, en moet jij met schietende en ontploffende vegetatie voorkomen dat ze de linkerkant van het scherm bereiken. Dat leverde in deel één van tijd tot hectische situaties op, maar was daardoor tegelijkertijd enorm verslavend: we namen het niet voor niets op in onze lijst van beste iPhone games.

Plants vs. Zombies 2 heeft in app-aankopen

Deel 1 is altijd een betaalde game geweest, maar Plants vs. Zombies 2 is gratis – maar mét in app-aankopen. Ontwikkelaar PopCap draait daarbij het inmiddels welbekende riedeltje af: de game is ‘geheel gratis te spelen’, maar spelers kunnen ‘upgrades’ kopen om de voortgang wat te versnellen.

En hoe speelt het spel? Goed! Plants vs. Zombies 2 werkt weer volgens de aloude aanpak, maar bevat nieuwe werelden, nieuwe planten, nieuwe zombies, en nieuwe powerups. Daarbij heeft PopCap al aangegeven updates te zullen blijven uitbrengen de komende maanden, maar het is niet duidelijk of die ook gratis zullen zijn.

Voorlopig zul je die echter niet nodig hebben, want je gaat voorlopig wel even zoet zijn met wat er nu al in Plants vs. Zombies 2 te vinden is. Veel plezier!

Plants vs. Zombies™ 2

PopCap

9 (312 reviews)
Gratis via App Store
Plants vs. Zombies™ 2
Plants vs. Zombies™ 2
Plants vs. Zombies™ 2
Plants vs. Zombies™ 2
Plants vs. Zombies™ 2
Plants vs. Zombies™ 2
Plants vs. Zombies™ 2
Plants vs. Zombies™ 2
Plants vs. Zombies™ 2
Plants vs. Zombies™ 2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.