Pixel Cup Soccer 16 is Apples gratis App van de Week

Lars Paijmans
19 augustus 2016, 12:33
2 min leestijd
Pixel Cup Soccer 16 is Apples gratis App van de Week
Pixel Cup Soccer 16

Pixel Cup Soccer 16

€ 1,19

Reviewscore

7

Ieder jaar wordt het met FIFA moeilijker om een echte voetbalwedstrijd te onderscheiden van de virtuele, maar Pixel Cup 16 bewijst dat je ook met antieke pixelgraphics een overtuigende voetbalgame kunt maken.

Lees verder na de advertentie.

Pixel Cup Soccer 16 een week lang gratis

Voetbalfans doen er goed aan om deze week de App Store te openen en de gratis App van de Week er uit te plukken. Zeven dagen lang kun je Pixel Cup Soccer 16 namelijk gratis downloaden, terwijl je normaal gesproken 2,99 euro kwijt bent aan dit spelletje.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Pixel Cup Soccer 16 een voetbalgame voor iOS, die ondanks de retro grafische stijl erg uitgebreid is. Zodra je de game opstart laat een flitsende intro zien wat het spel in huis heeft, waarna je de keuze hebt uit allerlei verschillende modi.

Pixel Cup Soccer 16

In alle gevallen komt het op hetzelfde neer: je kiest je favoriete team, legt de bal op de middenstip en stuurt jouw spelers naar de overwinning. Dit doe je met een virtuele joystick waarmee je vrij bent om over het veld te rennen, te pasen en de bal met een flinke trap weg te schieten.

Door de vermakelijke grafische stijl is Pixel Cup Soccer 16 ook geschikt voor mensen die geen voetbalfan in hart en nieren zijn. Het spel is leuk genoeg om even tussendoor te spelen, en blijft ook voor langere tijd de moeite waard door de grote hoeveelheid aan verschillende spelstanden.

Pixel Cup Soccer 16

Pixel Cup Soccer 16 downloaden

Zeker nu je de app gratis kunt downloaden is Pixel Cup Soccer 16 de moeite waard. Net zoals iedere gratis App van de Week heb je vanaf nu tot volgende week donderdagavond om je slag te gaan. Het spel heeft een prominent plekje in de Uitgelicht-pagina van de App Store, al kun je ook gewoon onderstaande downloadlink gebruiken om hem op je iPhone of iPad te installeren.

Pixel Cup Soccer 16

BATOVI Games Studio

€ 1,19 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu