Pinterest update verschenen in App Store
Roel van Hout

De app van Pinterest, het op plaatjes gerichte sociale netwerk, heeft een update gekregen. De Pinterest update betekent alweer versie 3.0 voor de app.

Pinterest heeft nooit de populariteit van Facebook en Twitter weten te bereiken, maar er is wel degelijk een flinke groep gebruikers die dagelijks met veel plezier interessante plaatjes ‘pint’. Reden genoeg om de app weer eens stevig op te frissen, zodat hij weer helemaal in iOS 7 past.

Pinterest updateDe Pinterest app was altijd al mooi en simpel, maar is voor de gelegenheid ‘plat’ gemaakt. Schaduwgebruik is overboord gegooid, en vrijwel alles is wit, grijs of rood: geheel in de voor het netwerk kenmerkende kleuren.

Pinterest update voegt nieuwe navigatie toe

Zowel de iPhone- als de iPad-app hebben een nieuwe laag verf gekregen, maar alleen op de iPhone kun je ook op een nieuwe manier door afbeeldingen navigeren dankzij de Pinterest app. Je kunt vanaf nu ook naar links en rechts vegen om door plaatjes te bladeren.

Als je naar boven veegt terwijl je een specifieke afbeelding bekijkt, krijg je bovendien aan de afbeelding verwante plaatjes te zien. De update is gratis te downloaden in de App Store.

Pinterest

Pinterest

9 (178 reviews)
Gratis via App Store
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.