Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

4 redenen voor Pinkpoppers om de Pinkpop 2014-app te installeren

Rutger Otto
6 juni 2014, 12:33
2 min leestijd
4 redenen voor Pinkpoppers om de Pinkpop 2014-app te installeren

Morgen is de start van de 45ste editie van het Pinkpop festival. Met headliners als The Rolling Stones, Arctic Monkeys en Metallica heeft Pinkpop 2014 de beste line-up in jaren. Ga je richting Landgraaf om de bands te zien, zorg dan dat je de officiële Pinkpop-app op je iPhone hebt staan.

Lees verder na de advertentie.

pinkpop 2014 app

De Pinkpop 2014-app is lekker strak en helemaal roze, wat uiteraard de kleur van het festival is. Bij het openen van de app zie je negen tegeltjes in blokken op het scherm. Je kunt bijvoorbeeld het nieuws checken, podia bekijken en meer informatie over Pinkpop lezen. Maar er zijn vier functies die je écht gaat gebruiken.

1. Programma

Op een festival ben je nergens zonder programma. Dat geldt zeker voor de Pinkpop-editie van dit jaar, want er valt veel moois te zien. Wie speelt waar en hoe laat? Dat staat allemaal in het blokkenschema. In de app kun je op de drie dagen tikken en het schema van de dag bekijken door over het scherm te vegen. Zo ben je altijd op tijd bij je favoriete band.

2. Plattegrond

Waar zijn de campings? Waar kan ik wat eten? Zijn er shirts te koop? Hoewel het terrein van Pinkpop heel open en overzichtelijk is, kan het gemakkelijk zijn om een bonnenkassa te vinden waar geen ellenlange rijen staan. Op de plattegrond kun je precies zijn waar je moet zijn voor eten, drinken, eerste hulp en andere zaken. Ter aanvulling kun je punaises zetten op de plaats waar je tent en je auto staan, zodat je die ook nog terug kan vinden in de drukte.

3. Favorieten

Wil je niet de hele dag door het blokkenschema te hoeven struinen, dan kun je ook favorieten aanstippen. Dat doe je door in het schema op de sterretjes bij de band- of artiestennaam te tikken. Wat je hebt aangegeven verschijnt vervolgens onder elkaar bij het kopje Favorieten, met tijden en podia erbij.

4. Vrienden

Als je met een groep vrienden op stap gaat, komt het al snel voor dat je de helft kwijt bent. Met het vrienden-onderdeel in de Pinkpop 2014-app kun je connecties maken met Facebookvrienden. Vervolgens krijg je te zien hoe jullie aangegeven favorieten overeen komen. Handig, want als je iemand kwijt bent, kun je gewoon checken bij welk optreden hij of zij staat. Daarnaast kun je locaties eveneens aan je vrienden bekend maken. Wellicht handiger dan afspreken “bij dat ene friettentje” waar er zeven van zijn.

De officiële Pinkpop 2023 app

Mojo Concerts BV

Gratis via App Store

De officiële Pinkpop 2023 app
De officiële Pinkpop 2023 app
De officiële Pinkpop 2023 app
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu