Kom in de stemming voor Pinkpop 2015 met de iPhone-app
Gijs Ettes
De officiële Pinkpop 2019 app

De officiële Pinkpop 2019 app

Gratis

Onze score

9

Aankomend weekend is het weer zover: Pinkpop! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, het programma checken en meer te weten komen over je favoriete artiesten, dan kun je niet om de officiële Pinkpop 2015-app heen.

Onmisbaar voor elke Pinkpop-ganger

pinkpop 2015 appNet als voorgaande jaren heeft de organisatie ook dit jaar weer een uitstekende iOS-app uitgebracht met onmisbare informatie voor elke bezoeker. De Pinkpop 2015-app toont het laatste nieuws over het festival aan de hand van tweets, laat je soundbites beluisteren van artiesten die optreden (zoals Muse, Foo Fighters en Pharrel Williams) en geeft je de mogelijkheid om acts aan je favorieten toe te voegen. Dat laatste is handig voor als je niet constant het tijdschema in de gaten wilt houden: je krijgt automatisch meldingen als je favoriete artiesten beginnen met spelen.

Via de balk onderin schakel je tussen de verschillende functies in de Pinkpop 2015-app: Nieuws, Artiesten, Tijdschema en Favorieten. Om niet te verdwalen en gemakkelijk over het festivalterrein te navigeren is er ook een kaart. Deze is interactief en laat je zien wat er allemaal is te doen en te eten. Ook vind je er meer informatie over de drie campings en kun je zien waar je terecht kunt voor souvenirs.

Pinkpop 2015-app downloaden

De Pinkpop 2015-app is er voor zowel iOS als Android. De iPhone-versie weegt een kleine 15MB en vereist iOS 7.0 of nieuwer. De app werkt lekker snel en is vrij van advertenties of in-app aankopen; dat geld kun je uitgeven aan drank en spijs op het festival zelf.

De officiële Pinkpop 2019 app

Mojo Concerts BV

8 (6 reviews)
Gratis via App Store

De officiële Pinkpop 2019 app
De officiële Pinkpop 2019 app
De officiële Pinkpop 2019 app
De officiële Pinkpop 2019 app

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.