Ping! applicatie, nu met foto’s!

Redactie
2 januari 2010, 9:04
1 min leestijd
Ping! applicatie, nu met foto’s!

Ping! is sinds de lancering van de applicatie erg populair geworden. De Ping! applicatie laat je gratis ‘sms-en’ naar andere Ping!-gebruikers. In het begin was de layout van de applicatie erg slecht, maar deze is verbeterd na enkele updates.

De updates hebben ook een aantal andere functies met zich meegebracht, maar sommige functies zijn nog erg onbekend bij de meeste gebruikers. Één van deze functies is de ‘foto’s verzenden’-functie.

Nu ook foto’s versturen via Ping! applicatie

Met de applicatie kan je sinds versie 1.2 foto’s versturen naar andere Ping!-gebruikers. Dit is helaas niet gratis, want je moet het activeren via in-app purchases. Het lijkt misschien raar dat de ontwikkelaar iedereen laat betalen voor deze functie, maar het is zeker de moeite waard.

Lees verder na de advertentie.

De in-app store van Ping! is te vinden in de instellingen. Er staat één product in de winkel: ‘Send Photos’. De optie kost 79 cent, en is meteen na het installeren actief. Je kan na het aanschaffen van de optie op het paperclipje klikken om een foto aan je bericht toe te voegen. De foto kan je op dat moment maken of selecteren uit je filmrol.

Als je een foto ontvangt krijg je deze niet meteen te zien. Je krijgt een symbool te zien waarop je kan klikken. Als je op het symbooltje klikt verschijnt de foto in beeld. De foto kan je opslaan via de knop ‘opslaan’ die zich rechtsboven in je scherm bevindt.

Ping! is voor 79 cent te downloaden uit de App Store.

Spotlights: Kopen, Ping

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's