Pinch ‘n Pop, ontploffende gekleurde wezens

Redactie
3 februari 2009, 17:00
1 min leestijd
Pinch ‘n Pop, ontploffende gekleurde wezens

Hoe leuk kan het zijn, wezentjes van de zelfde kleur samenvoegen zodat ze zo groot worden dat ze ontploffen? Hoe suf het ook klinkt, het is een heel grappig simpel spelletje dat je voor weinig geld kan downloaden. Het spelletje heet Pinch ‘n Pop.

 

<br />Het doel van het spel is om een steeds sneller groeiende populatie gekleurde wezentjes beperkt te houden. Je doet dit door eerst twee wezentjes naar elkaar toe te slepen met 2 vingers, en vervolgens nog een derde er naar toe te slepen. Door deze toevoeging ontploft het wezentje, en zijn er weer 3 gekleurde diertjes weg uit het scherm.

Lees verder na de advertentie.

 

Je kan extra punten verdienen door eerst twee zetjes van 2 samengevoegde wezentjes te maken, en die vervolgens samen te voegen. Dit veroorzaakt een grote ontploffing. Ook zijn er verschillende extraatjes in het spel, zoals een radioactief beestje, wat je ook weer extra punten geeft.

Pinch ‘n Pop in gebruik

Het is bijna te simpel om uit te leggen. De simpelheid en de kleurtjes maken het spel zo leuk. Ik word er persoonlijk heel vrolijk van. Het is een makkelijk spelletje om even snel te spelen tijdens het wachten op de trein, al ziet het er misschien wat idioot uit om met 2 vingeres heel snel te tikken op je telefoon. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Pinch ‘n Pop is voor 1,59 te vinden in de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's