Pijlnavigatie op je iPhone met FastTrack Navigator

3 oktober 2012, 7:31
1 min leestijd
Pijlnavigatie op je iPhone met FastTrack Navigator

De applicatie FastTrack Navigator wijst je op de iPhone de weg met een pijl, zodat je het snelst op je bestemming kan komen. Dat is vooral handig als je aan het wandelen bent of op de fiets ergens heen moet.

Lees verder na de advertentie.

Simpele navigatie

Met de FastTrack Navigator app op je iPhone krijg je geen ingewikkelde routes voorgeschoteld. De navigatie werkt namelijk heel simpel met een pijl en wijst de plaats van bestemming aan. Als je met de auto in de stad rijdt, is de app minder ideaal, want er wordt niet overal rekening mee gehouden. Zo wordt er niet vermeld of er sprake is van een straat met eenrichtingsverkeer. Als je echter aan het wandelen bent of op de fiets ergens buiten de stad rijdt, dan wijst de pijl je direct de weg.

Apple Maps

Om van de app FastTrack Navigator gebruik te maken, moet je wel Apple Maps openen, zodat je daar een route naar de gewenste bestemming kunt aangeven. Dat doe je via je de optie Openbaar Vervoer boven in het scherm van je iPhone. De FastTrack Navigator app zal dan openen en de nieuwe bestemming opnemen met een pijl die in de betreffende richting wijst. Je kunt de bestemming trouwens ook vastleggen als bookmark. Op basis van de GPS locatie wordt vermeld hoeveel meter je nog te gaan hebt. Apple Maps hoeft niet geopend te blijven, maar kan weer gedeactiveerd worden.

De FastTrack Navigator is voor 0,79 euro beschikbaar. Let wel op, want door het gebruik van Apple Maps met de functie Openbaar Vervoer, moet je iPhone wel over iOS 6 beschikken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu