Piet Paulusma lanceert eigen weer-app

Piet Paulusma heeft vandaag een eigen weer-app in de App Store gezet. Met deze applicatie kan je onder andere het weer voor de komende dagen bekijken. Je kan hierbij zelfs het weer per provincie bekijken. Per provincie zijn er ongeveer 3 a 4 weerstations, die je afzonderlijk ook weer kunt bekijken. Op deze pagina’s zie je de minimale en maximale temperatuur, de windkracht en het aantal millimeters regen dat verwacht wordt.

Seizoensweer

Wie het weerbericht van Piet Paulusma wel eens gezien heeft, weet dat er regelmatig een cijfer wordt toegekend aan het weer. Deze cijfers zijn ook in de applicatie te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het fietsweer, terrasweer en het golfweer. Het is echter niet aan te raden om deze cijfers op dit moment te bekijken, want het koude herfstweer in Nederland zorgt ervoor dat geen enkel cijfer boven de 4 uitkomt.

Soundboard

De applicatie bevat naast de weersvoorspellingen ook een klein soundboard met uitspraken van Piet. Op dit moment staan onder andere de uitspraken ‘En nu, het weer voor morgen’, ‘En wie ben jij?’ en ‘Oant Moarn’ in de app. Mogelijk groeit dit soundboard door een update, want dit is ongetwijfeld voor veel mensen de reden om de app te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.