Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Photoshoppen op de iPhone met Photoshop.com

Redactie
10 oktober 2009, 16:49
1 min leestijd
Photoshoppen op de iPhone met Photoshop.com

Er was de afgelopen dagen al veel nieuws over Adobe te lezen op iPhoned, zo wordt het vanaf Flash Pro CS5 mogelijk om met Flash te gaan ontwikkelen voor de iPhone, en hebben we te horen gekregen dat Flash voorlopig niet beschikbaar komt voor de iPhone, terwijl dit er voor andere platformen wel aankomt. Vandaag nog meer nieuws van Adobe, ze hebben de applicatie Photoshop.com gelanceerd in de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Met Photoshop.com kun je net als met de desktop-versie foto’s en afbeeldingen bewerken. Natuurlijk is de versie voor de iPhone minder uitgebreid, maar met onder andere de mogelijkheid tot het aanpassen van de belichting en verzadiging, en het toevoegen van bepaalde effecten, is Photoshop.com voor een kleine on-the-go bewerking  zeer geschikt.

photoshop

Nadat je klaar bent met het bewerken van de foto’s geeft de applicatie je de mogelijkheid om de afbeelding op te slaan op je iPhone, maar ook is het mogelijk om je bewerkte foto’s op te slaan in de online afbeeldingen bibliotheek van Photoshop: Photoshop.com

De applicatie Photoshop is gratis, en heeft meteen al veel naamsbekendheid. Hiermee wordt het een grote concurent voor andere fotobewerk programma’s voor de iPhone, waarvan je voor de meeste geld moet neerleggen.

Photoshop.com is gratis te downloaden in uitsluitend de Amerikaanse App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's