Photoshop staat weer in de App Store

Er gebeuren de laatste tijd rare dingen met de applicatie Photoshop. Ongeveer een maand geleden verscheen de applicatie in de Amerikaanse App Store. Dit deed mensen in de rest van de wereld hopen dat de applicatie ook naar hun land zou komen, maar dit leek niet het geval te zijn. Na ongeveer 2 weken verscheen de applicatie ook in de Nederlandse App Store, maar deze verdween weer na een aantal uur.

Sinds vandaag staat de applicatie weer in de Nederlandse App Store. Waarschijnlijk blijft deze hier nu ook permanent staan, maar zeker weten doen we dat natuurlijk niet met de bovenstaande geschiedenis. Het is dus aan te raden om de applicatie snel te downloaden als je er interesse in hebt.

Photoshop

Met de applicatie Photoshop kan je foto’s bewerken die op je iPhone staan. Deze foto’s kan je bijvoorbeeld draaien, van een filter voorzien of bijknippen. Als je uiteindelijk klaar bent met bewerken kan je de foto weer in je filmrol zetten of online op photoshop.com zetten.

Photoshop is gratis te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.