Phoster app gratis op je iPhone als App van de Week

De Phoster app voor de iPhone is deze week in de App Store als gratis App van de Week gelanceerd. Met de leuke app kun je unieke posters maken om bijvoorbeeld als uitnodiging voor een feest gebruiken.

Posters en uitnodigingen

phoster-app-iphoneIn de app Phoster vind je een variatie aan stijlvolle templates, waarmee je een unieke poster kunt creëren. Ook heb je de mogelijkheid om effecten toe te voegen om daarmee de poster of uitnodiging nog sierlijker te maken. In totaal zijn er 197 templates beschikbaar, maar het is nog leuker om zelf met je iPhone foto’s te maken en deze als basis voor de poster te gebruiken. De achtergrondkleur van de poster kan aangepast worden en zo zijn er nog veel meer opties, zoals met betrekking tot het aanpassen van het contrast, helderheid en afmetingen.

Deel je uitnodiging

Het leuke van de Phoster app is dat je voor allerlei soorten feestjes een persoonlijke uitnodiging kunt creëren en deze op een eenvoudige manier kunt delen. Je deelt de zelfgemaakte uitnodiging namelijk gewoon met je vrienden door van sociale media als Twitter en Facebook gebruik te maken. De posters die je hebt gemaakt, kun je bovendien bewaren in je eigen virtuele galerie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Phoster

Bucket Labs

6 (35 reviews)
€ 2,29 via App Store
Phoster
Phoster
Phoster
Phoster
Phoster
Phoster
Phoster
Phoster
Phoster
Phoster

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.