Tip voor Philips Hue-gebruikers: schakel snel lampen in met de widget
Gijs Ettes

Goed nieuws voor Philips Hue-gebruikers met een iPhone. Sinds de laatste update heeft de iOS-app namelijk een handige widget waarmee je de Hue-lampen kunt in- en uitschakelen.

Schakel lampen in met een widget

Daarnaast is het mogelijk om met de widget tussen scènes te wisselen. Dit werkt sneller dan het opstarten van de Hue-app, aangezien je direct vanaf je ontgrendelscherm toegang hebt tot de lichtinstellingen. Het instellen van de widget is simpel: via het berichtencentrum ga je naar ‘Vandaag > Wijzig’ om de widget te activeren.

Philips Hue iOS

Overigens heb je voor meer geavanceerde functies (denk aan het aanpassen van scènes, kleuren en de lichtintensiteit) nog steeds de app nodig. De widget is enkel geschikt om snel lampen in- en uit te schakelen en tussen maximaal vijf scènes te wisselen.

De Hue-app is na de update tot slot beter dan ooit: zo is de compatibiliteit met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus verbeterd en hetzelfde geldt voor de stabiliteit van de app.

Philips Hue iOS-app downloaden

Via onderstaande link kun je de Philips Hue iOS-app gratis downloaden. Deze vereist iOS 7 of nieuwer en tenminste 36MB aan vrije opslagruimte. Om de widget te gebruiken heb je uiteraard iOS 8 nodig.

Philips Hue gen 1

Philips

7 (8 reviews)
Gratis via App Store

Philips Hue gen 1
Philips Hue gen 1
Philips Hue gen 1
Philips Hue gen 1
Philips Hue gen 1

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.