Philips Hue 3.0: grote update introduceert nieuw design en meer
Lars Paymans
Philips Hue

Philips Hue

Gratis

Onze score

7,5

Philips heeft zojuist zijn grootste update in lange tijd uitgebracht voor de Hue-app. Voortaan bedien je de slimme lampen van Philips op een geheel nieuwe manier, met wat nieuwe functies.

Hue-app compleet vernieuwd met versie 3.0

Philips heeft zijn best gedaan om de Hue-app vooral wat gemakkelijker te maken in het dagelijks gebruik. Zo ziet de app er helemaal anders uit, met een stijlvol zwart design waardoor de felle kleuren van de Hue-lampen een stuk beter opvallen.

Daarnaast zijn de scenes op de schop gegaan. Er staan dertig nieuwe vooraf ingestelde scenes voor je klaar, die een kamer met een druk op de knop een specifieke kleurencombinatie kunnen geven. Nog leuker is de optie om zelf een scene te maken op basis van een foto uit je Filmrol. Kies bijvoorbeeld dat ene vakantiekiekje met een ondergaande zon en alle lampen in je kamer bootsen exact die kleur na.

Philips Hue 3.0 downloaden

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Naast de nieuwe lik verf en verbeterde scenes zijn er vooral veel kleine aanpassingen doorgevoerd. Zo is het gemakkelijker geworden om de lampen in je kamer snel een andere kleur te geven. Heb je eenmaal een perfecte kleur gevonden, dan kies je deze voortaan een stuk vlotter in het snelmenu dat boven de kleurkiezer staat.

Al deze functies maken de Hue-app aanzienlijker nuttiger dan hij voorheen was. Omdat je de slimme lampen van Philips ook kunt bedienen uit Apples Home-app, waren die specifieke functies hard nodig om de iOS-app van Hue weer bijzonder te maken.

Philips Hue 3.0 downloaden

De Philips Hue 3.0-update komt geleidelijk beschikbaar via de App Store. Het kan dus even duren tot de update er voor jou ook is, maar op de redactie van iPhoned kunnen we er inmiddels mee aan de slag. Naast deze grote app-update heeft Philips meer grote plannen voor zijn slimme lampen in 2018. Zo wordt het binnenkort mogelijk om lampen te synchroniseren met games, films en muziek.

Lees ook: Philips Hue: 4 verbeteringen voor Philips’ slimme lampen in 2018

Zolang een partij dit ondersteunt, kleuren de lampen continu mee met wat er op je tv gebeurt, wat voor een intensievere kijkervaring moet zorgen. Deze optie komt in de tweede helft van het jaar ook naar de Mac en Windows, zodat alles wat er zich op je scherm afspeelt terug te zien is in de kleuren van je lampen.

Philips Hue

Signify Netherlands B.V.

9 (3935 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.