Iedereen wordt professioneel YouTuber met PewDiePie’s Tuber Simulator

Lars Paijmans
3 oktober 2016, 12:39
2 min leestijd
Iedereen wordt professioneel YouTuber met PewDiePie’s Tuber Simulator
PewDiePie's Tuber Simulator

PewDiePie's Tuber Simulator

Gratis

Reviewscore

7

Een professionele YouTuber worden is niet voor iedereen weggelegd, maar als iemand heeft laten zien hoe het wel moet, dan is het PewDiePie wel. In PewDiePie’s Tuber Simulator leert hij je de fijne kneepjes van het YouTube-vak.

Lees verder na de advertentie.

PewDiePie’s Tuber Simulator maakt van jou een YouTuber

Zelfs als je geen fan bent van de overdreven video’s van PewDiePie, kun je niet om het feit heen dat hij zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. Met miljoenen abonnees lopen krijgen zijn video’s gegarandeerd een kijkersaantal met zes nullen, en door de jaren heen heeft hij al meer gedaan dan zichzelf opnemen tijdens het gamen.

Hij geeft je nu de kans om zelf je YouTube-imperium op te bouwen met PewDiePie’s Tuber Simulator. Stap voor stap bouw jij een simpele slaapkamer om tot professionele studio. Je schaft nieuwe uitrusting aan, koopt camera’s en kiest steeds welke video je wil maken. Vervolgens zie je een balkje vollopen terwijl het aantal kijkers en abonnees gestaag toeneemt. Met deze kijkers en leden kun je weer nieuwe spullen kopen, waarna het proces zich herhaalt. Ook als je de app afsluit blijft PewDiePie’s Tuber Simulator doorwerken, wat het wachten op de levering van nieuwe uitrusting een stuk draaglijker maakt.

Na de enorm populaire game Legend of the Brofist is hij terug met PewDiePie’s Tuber Simulator. Na een paar dagen stond het spel direct op één in de App Store hitlijsten, en is sindsdien niet meer uit de top 3 weg te denken. Niet zo gek ook, omdat dit spel gratis is in tegenstelling tot zijn eerste iOS-game. Al snel zul je echter merken dat er meer dan genoeg manieren zijn om echt geld aan het spel uit te geven. Zo kun je levering versnellen door Bux te kopen en te spenderen, en kijk je advertenties om sneller inkomsten te genereren.

Gratis te downloaden, met veel in-app aankopen

Dit maakt de game misschien wat minder geschikt voor de jongste spelers onder ons, terwijl dit juist wordt aangemoedigd door het feit dat PewDiePie’s Tuber Simulator volledig Nederlands gesproken is. Dat neemt niet weg dat dit een prima spel is om een paar minuten per sessie de tijd mee te doden, al is het voor mensen die niet bekend zijn met het fenomeen PewDiePie best even wennen om aan zijn overdreven taalgebruik te wennen.

PewDiePie's Tuber Simulator

Outerminds Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu