De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Periscope stabieler met de nieuwste update

Erwin Vogelaar
16 februari 2016, 19:11
1 min leestijd
Periscope stabieler met de nieuwste update
Periscope

Periscope

Gratis

Reviewscore

9

Periscope heeft een update gekregen. Met de nieuwste versie van de app worden je streams een stukje stabieler.

Lees verder na de advertentie.

Periscope stabieler

Streaming-app Periscope heeft een update gekregen met enkele nieuwe features. De belangrijkste toevoeging is toch wel dat je streams nu een stukje stabieler zijn. Ook is de zon vanaf nu terug te vinden op de kaart en kun je de lokale tijd van de streamer zien. Het is nog niet helemaal het einde van trillerige streams, want de mogelijkheid om streams te stabiliseren is alleen voor mensen met een iPhone 6 of nieuwer beschikbaar.

periscope stabieler

In de update heeft Periscope een zoncurve op de kaart geïntroduceerd. Dit lijkt een wat eigenaardige toevoeging, maar het is een unieke manier om over de hele wereld zonsopgangen en zonsondergangen te bekijken. Blijkbaar zijn deze streams populair, waardoor Periscope het een onderdeel van de app heeft gemaakt. De laatste nieuwe feature is dat je in de stream kunt zien hoe laat het is bij de streamer. De tijd is wel alleen bij livestreams te zien en bij mensen die hun locatie delen.

Perioscope updates

Met Periscope kun je makkelijk een livestream starten, ongeacht waar bent. De app van Twitter laat je met je de camera van smartphone iets filmen waarna volgers en vreemden live mee kunnen kijken. Tijdens het filmen krijg je vervolgens hartjes en reacties van je kijkers. In eerdere updates werd het mogelijk om Periscope-video’s direct vanuit de Twitter-timeline te bekijken. Ook kreeg de app onlangs een update met 3D Touch en de mogelijkheid om video’s vooruit te spoelen.

Periscope kun je gratis in de App Store downloaden via onderstaande link. De app vraagt om 17,7MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 7.1 nodig om je eigen streams te starten.

Periscope

Twitter, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Periscope
Periscope
Periscope
Periscope
Periscope
Periscope
Periscope
Periscope
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu