Perfecte dagindeling met Faraday app op je iPhone

Redactie
24 juli 2012, 7:29
1 min leestijd
Perfecte dagindeling met Faraday app op je iPhone

De applicatie Faraday geeft je op je iPhone een ideale combinatie van een takenlijst en agendabeheer. Daarmee is het heel eenvoudig om een perfecte dagindeling te plannen. De app is vooral handig als je het druk hebt en je vroeg in de ochtend al een goed overzicht wilt hebben van de werkzaamheden van die dag.

Blokkeer dagdelen

Als je gaat swipen, heb je de mogelijkheid om een deel van de dag te blokkeren voor het plannen van belangrijke bezigheden. Notities maak je door op een bepaalde plek met je vinger te tikken. Veeg je de vinger naar links, dan wijzigt de kleur van een blok. Swipe je met je vinger naar rechts, dan zal je notitie gemarkeerd staan als afgerond. De app Faraday is bij uitstek geschikt om dagdelen of tijdsdelen te reserveren. Afspraken en vergaderingen plan je bovendien eenvoudig in.

Dagindeling

Het maken van een dagindeling is de belangrijkste troef van de app Faraday. De applicatie is daar speciaal voor ontwikkeld. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om je bestaande agenda te synchroniseren. Je werkdag wordt extra overzichtelijk door van de combinaties van kleuren op de achtergrond en van de tekst gebruik te maken. De app is al een tijdje beschikbaar en heeft een gemiddelde waardering van 4,5 sterren gekregen van gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

De app Faraday kost normaal 0,79 euro, maar wordt tijdelijk gratis aangeboden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's