Perfect Hit: geinig ballen gooi-spel voor je iPhone
Wouter Nijsen

Perfect Hit! is zo’n game die de de schamele 89 eurocent die hij kost meer dan waard is. Het spel waarin je ballen gooit ziet er namelijk erg goed uit en bevat nergens vervelende in-app aankopen.

In Perfect Hit! ben je dus vooral bezig met het zo goed mogelijk gooien van ballen. Dit doe je ze door ze met je vinger in de richting te ‘flicken’ die je wilt. Hopelijk gaat dit je niet snel vervelen, want je hebt maar liefst 200 levels om omver te gooien met je ballen.

Perfect Hit! heeft met zijn kleurrijke beelden en olijke panda die je door de verschillende levels begeleidt wel een vrij kinderlijk uiterlijk. Het spel is dan ook een goede aankoop voor je kind, maar biedt met zijn latere levels ook zeker uitdaging genoeg voor volwassenen.

Doelloos ballen gooien is er namelijk niet bij in Perfect Hit. Hoe minder ballen je nodig hebt, hoe meer punten je scoort. Je succes wordt eveneens beoordeeld met heuse ananassen, en drie exemplaren krijg je alleen bij een ‘perfect game’.

Als de game je nu wat saai in de oren klinkt, is er misschien nog één element van Perfect Hit! dat je wel over de streept trekt: niet alle ballen zijn normaal. Je kunt later bijvoorbeeld stoeien met ‘cloning balls’, ontploffende sinaasappels en zelfs dynamiet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.