Oogappel #23: Met de app van Pepper.com vind je de beste aanbiedingen

22 november 2018, 19:27
3 min leestijd
Oogappel #23: Met de app van Pepper.com vind je de beste aanbiedingen
Pepper.com: Deals & Korting

Pepper.com: Deals & Korting

Gratis

Reviewscore

9

Altijd op jacht naar de beste aanbiedingen en koopjes? Dan moet je bij de app van Pepper.com zijn. Daar vind en plaats je deals, prijsfouten en kortingscodes.

Lees verder na de advertentie.

Jaag op koopjes met Pepper.com

Nederlanders houden van koopjes. Het is niet voor niets dat er talloze websites voor kortingscodes bestaan, er elke week folders in de brievenbus vallen en tegenwoordig Black Friday een hele week duurt. Daar spelen verschillende apps natuurlijk op in, maar die van Pepper.com is de grootste en meest uitgebreide.

De applicatie is namelijk niet afhankelijk van de makers voor updates, maar wordt door gebruikers zelf bijgevuld. Zien zij een aanbieding of kortingscode, dan plaatsen ze die in de app. Andere gebruikers stemmen op de beste deals, waardoor die bovenaan in de app verschijnen.

Aanbiedingen

Het belangrijkste in de app is natuurlijk de tab met aanbiedingen. Omdat er constant nieuwe deals worden toegevoegd, is Pepper.com niet de meest overzichtelijke app. Toch doen de makers hun best om je op weg te helpen. Zo zijn de aanbiedingen onder te verdelen in ‘heet’, ‘nieuw’, ‘heetste’ of ‘besproken’.

pepper.com

Hoe heet een aanbieding is, staat voor hoeveel upvotes de deal heeft gekregen. Vinden veel mensen de aanbieding goed, dan wordt deze dus heter. Het idee is dat als je bij de heetste aanbiedingen kijkt, je enkel de beste deals tegenkomt. Je kunt ook gewoon de zoekfunctie gebruiken om gericht te zoeken.

Bij ‘Besproken’ vind je de deals waar de meeste reacties bij staan. De kwaliteit van deze reacties is wisselend. Soms vind je er goede nieuwe informatie, over bijvoorbeeld de beschikbaarheid of waar dat product nog extra goedkoop te vinden is. Meestal zeuren de gebruikers daar echter over het product, de tekst of iets anders.

Stel een trefwoord in

De handigste functie is dat je trefwoorden kunt instellen. Hiervoor ga je naar de laatste tab in de app met je inbox en tik je op ‘Beheer alerts’. Hier voeg je een product of merknaam toe waar je in geïnteresseerd bent. Vervolgens krijg je een notificatie als dat product in de aanbieding is.

Je kunt er zelfs voor kiezen om enkel een notificatie te krijgen als de aanbieding ‘heet’ is. Op deze manier zorg je ervoor dat je niet bij elke euro korting een melding krijgt, maar enkel als de deal echt de moeite waard is.

pepper.com

Door gericht meldingen in te stellen hoef je niet elke dag de app in de gaten te houden, omdat je bang bent aanbiedingen te missen. Op deze manier voorkom je tevens dat je teveel uitgeeft. Door zoveel aanbiedingen koop je al snel dingen waarvan je niet eens wist dat je ze wilde hebben.

Zelf deelnemen

Uiteraard kun je ook zelf deelnemen aan de app. Dat kan door deals toe te voegen of reacties te plaatsen. Hiervoor tik je in het Aanbiedingen-scherm op de plus rechtsboven. Daar geef je aan of het gaat om een aanbieding of kortingscode. Je voegt daarnaast een link en afbeelding toe en geeft zoveel mogelijk informatie.

Dat hoeft natuurlijk niet. De app is goed te gebruiken om enkel aanbiedingen te vinden, zonder dat je hoeft deel te nemen aan deze gemeenschap aan koopjesjagers. De Pepper.com-app is via onderstaande knop te downloaden.

Pepper.com: Deals & Korting

Pepper Media Holding GmbH

Gratis via App Store

Goedkopere boodschappen

Wil je specifiek geld besparen op je voedsel? Dan hebben we nog wat app-tips voor je. Met deze boodschappen-apps bespaar je op je maaltijden.

Lees de vorige Oogappels

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu