Peil.nl lanceert eigen applicatie
Redactie

Vandaag is de officiële applicatie van Peil.nl in de App Store verschenen. Deze applicatie is een ‘must-have’ voor iedereen die de politiek wilt bijhouden. De applicatie toont namelijk de meest actuele opiniepeilingen van Peil.nl. Met de verkiezingen in het vooruitzicht komt de iPhone-applicatie precies op het juiste moment voor de geïnteresseerden.

Duidelijke overzichten

De applicatie toont in het beginscherm meteen een grafiek met de actueelste opiniepeiling. In deze staafgrafieken kan je heel goed zien of de politiekepartijen op dit moment meer of minder zetels zouden krijgen dan dat ze op dit moment hebben. Daarnaast kan je in de staafgrafiek zien hoe de actueelste peiling zich verhoudt tot de vorige peiling.

Eigen coalitie maken

Via de applicatie kan je ook een eigen coalitie samenstellen. Bij het vormen van deze coalitie worden de zetels van de actueelste opiniepeilingen gebruikt. Hierdoor kan je elke week een bekijken of je een nieuwe, goede coalitie kan vormen. De applicatie houdt zelf bij of je een meerderheid van de zetels bereikt hebt met jouw keuzes.

Peil.nl (AppStore Link) Peil.nl
Ontwikkelaar: D.N. van Oijen
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.