iOS-update voor Pebble lost crash op en voegt apps toe
Wouter Nijsen

Het was even schrikken voor Pebble smartwatch-gebruikers: sinds de laatste app-update werkte het slimme slimme horloge niet meer in combinatie met de iPhone. Twee dagen na de ontdekking is deze fout weer verholpen door een nieuwe update.

pebble smartwatch iosDe makers van Pebble Smartwatch iOS adviseerden om de applicatie niet te downloaden omdat de laatste versie cruciale fouten bevatte. Toen dat niet gebeurde, nam de ontwikkelaar het heft in eigen handen en verwijderde het de app uit de App Store.

Inmiddels is deze weer terug en geüpdatet naar 2.1.1. Behalve dat de crashes zijn opgelost, introduceert de update ook een aantal toevoegingen. Zo zijn er enkele nieuwe apps te vinden in de App Store van Pebble en kunnen deze voortaan gedeeld worden met vrienden.

Pebble Smartwatch iOS via Bluetooth

Pebble smartwatch iOSIn totaal bevat Pebble meer dan duizend eigen applicaties. Dit zijn veelal fitness-en gezondheidsapps die je dagelijkse activiteiten tracken. Meer weten over Lifelogging en over de beste apps? Lees dan ons artikel met daarin de beste Lifelogging apps van het moment.

Pebble is een een slim horloge dat informatie kan uitwisselen met je iPhone. Zo kun je berichten en e-mails lezen, zonder dat je je toestel uit je tas of broekzak hoeft te halen. Via bluetooth maakt het horloge verbinding met je toestel en attendeert het je op telefoontjes, emails, berichtjes en alerts. De smartwatch haalde op Kickstarter een recordbedrag van meer dan 10 miljoen dollar op.

Pebble OLD VERSION

Pebble Technology Corp.

9 (3 reviews)
Gratis via App Store

Pebble OLD VERSION
Pebble OLD VERSION
Pebble OLD VERSION
Pebble OLD VERSION
Pebble OLD VERSION

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.