Pebble iOS app ondersteunt e-mail notificaties

Roel van Hout
2 augustus 2013, 14:10
1 min leestijd
Pebble iOS app ondersteunt e-mail notificaties

De Pebble, het eerste ‘slimme horloge’, was tot vandaag met name in combinatie met Android-telefoons erg handig. Op iOS kon je echter op legale wijze geen e-mail notificaties krijgen. De Pebble iOS app heeft een update gekregen die dat probleem verhelpt.

De revolutionaire Pebble heeft volgens de geruchten in ieder geval Apple geïnspireerd tot het ontwerpen van een eigen slim horloge, de iWatch. De Canadese maker van de Pebble kwam op het idee toen hij al fietsend door Amsterdam zijn sms’jes wilde checken, maar in de chaos niet het stuur wilde loslaten.

Pebble iOS appDat idee sprak meer mensen aan – er zijn al honderdduizenden Pebble’s besteld – maar op iOS was het tot op heden niet mogelijk om de voornaamste functie van het apparaat te gebruiken, omdat e-mail-notificaties niet doorkwamen. Met een gejailbreakte iPhone ging dat wel, maar dat is dan weer niet iets waar elke Pebble-gebruiker zich graag aan waagde.

Pebble iOS app update geeft het horloge bestaansrecht

De Pebble iOS app is zoals de makers beloofden geüpdatet, waardoor je nu wel met één polsbeweging kunt zien of je nieuwe mails hebt. Je hoeft enkel je mail instellingen (gebruikersnaam en wachtwoord voor Gmail, IMAP voor andere accounts) in de Pebble iOS app in te voeren. Hierdoor kun je het horloge eindelijk gebruiken waar het voor bedoeld is.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt helaas nog niet instellen van welke mails je een melding krijgt. Voor mensen die veel mails per dag krijgen kan een voortdurend trillend horloge op ten duur behoorlijk irritant worden. Het is te hopen dat Pebble dit euvel in een volgende update verhelpt.

De update is gratis te downloaden in de App Store!

[app 592012721]
Pebble OLD VERSION
Pebble OLD VERSION
Pebble OLD VERSION
Pebble OLD VERSION
Pebble OLD VERSION
Categorie: Productiviteit
Spotlight: Jailbreak

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's