Pebble 4.0 is sneller en heeft een stapel nieuwe functies

Erwin Vogelaar
31 augustus 2016, 20:31
2 min leestijd
Pebble 4.0 is sneller en heeft een stapel nieuwe functies
Pebble™

Pebble™

Gratis

Reviewscore

8

Pebble 4.0 is nu beschikbaar als app in de App Store en als update voor je Pebble-horloge. Lees snel verder om te weten wat er zoal veranderd is.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt Pebble 4.0

Met Pebble 4.0 draait alles om het zo snel mogelijk tonen van de informatie die je wil zien. Niet alleen zijn de wearables een stuk vlotter geworden, met bijvoorbeeld snellere animaties, maar ook kun je snelkoppelingen toevoegen. Zo kun je onder elke knop – onder, boven, select en terug – een favoriete app verstoppen. Door de knop lang in te drukken wordt de app direct geopend.

Druk je kort op deze knoppen, dan krijg je nog je meer nieuws. Als je naar onder drukt, dan krijg je alle activiteiten op je persoonlijke tijdslijn te zien. Met het nieuwe ‘Quick View’, dat enkel voor de Pebble Time, Time Steel, Pebble 2 en Time 2 beschikbaar is, kun je hier vooruit kijken.

pebble 4.0

Als je naar boven drukt op je wijzerplaat, dan kom je in het vernieuwde Pebble Health terecht. Daar kun je direct zien hoeveel stappen je gezet hebt en of je goed hebt geslapen. Druk je op de nieuwe select-knop, dan krijg je de vernieuwde Launcher, met meer items en zelfs informatie uit de apps al direct in het menu zichtbaar.

Met Pebble 4.0 komt er ook een functie naar iOS waar Android-gebruikers al langer mee aan de slag kunnen. Je kunt namelijk vanuit je horloge acties ondernemen als je een e-mail krijgt. Zo kun je een e-mail van je Gmail-account verwijderen, archiveren, markeren als gelezen, een ster geven of je kunt een reply all doen. Ook is het mogelijk om vooropgestelde reacties op te slaan en reacties in te spreken.

Pebble downloaden

De nieuwste versie van de Pebble-app kun je gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. Ook de app zelf is vernieuwd met onder andere duidelijkere grafieken. De app vraagt om 73,7MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 8 nodig om de app te kunnen gebruiken. Om je Pebble-horloge te updaten naar 4.0, open je de app, ga je naar Menu > Support en kies je voor ‘Update Your Pebble’.

Pebble™

Pebble Technology Corp.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu