Pearl Jam iPhone-app: altijd op de hoogte van Eddie Vedder-nieuws
Wouter Nijsen

Met de Pearl Jam iPhone-app ben je altijd op de hoogte van alles wat de rockband Pearl Jam uitspookt, erg leuk voer voor de fans dus. Pearl Jam Official is gratis te downloaden, maar heeft wel in-app aankopen.

Het interessantste deel van de app is toch wel de tijdlijn met daarin de geschiedenis van Pearl Jam, teruggaand tot wel twintig jaar. Hierbij zijn interessante video’s en foto’s geplaatst. De Pearl Jam iPhone-app biedt natuurlijk ook het laatste nieuws over de band en laat je zien waar Pearl Jam binnenkort allemaal gaat optreden.

eddievedderJe wordt tevens op de hoogte gehouden van alle Facebook-, Twitter-, Instagram- en YouTube-posts die de band maakt. Erg handig voor de nimmer gedesinteresseerde fan dus.

De Pearl Jam iPhone-app bevat alle lyrics

Als je problemen hebt met de soms wat mompelende uitspraak van leadzanger Eddie Vedder, moet je Pearl Jam Official ook een kans geven: de app bevat namelijk alle albums, nummers en lyrics van die nummers. Daarbij wordt zelfs aangegeven waar ze het nummer allemaal ten gehore hebben gebracht.

Tickets voor Pearl Jam-concerten en andere Pearl Jam-merchandise is daarnaast allemaal vanuit de app aan te schaffen, zodat je één plek hebt voor al je Pearl Jam-benodigdheden.

Een van die in-app aankopen is bijvoorbeeld de PJ Bonus Pack, waarmee je voor 99 eurocent een digitale aansteker en kaars krijgt voor bij concerten en een flinke rits aan Pearl Jam-achtergronden.

[app 672288022][appimg 672288022]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.