PayPal in de Nederlandse App Store

PayPal staat sinds deze week eindelijk in de Nederlandse App Store. De applicatie zorgt ervoor dat je via je iPhone inzicht kan krijgen in je recente PayPal-betalingen, PayPal-betalingen kan doen en je PayPal-saldo kan bekijken. De applicatie is al geruime tijd verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store, en is daar positief beoordeeld door de gebruikers.

Het mooie aan de applicatie is dat je zelf kan selecteren welke valuta je wilt gebruiken. Hierdoor kan je in het buitenland gemakkelijk schakelen tussen de valuta, waardoor je als bijvoorbeeld zakenman makkelijk betalingen kan doen zonder dat je valuta moet omrekenen.

Een betaling doen is erg simpel. Je hoeft alleen een bedrag en een e-mailadres in te voeren. Als het e-mailadres nog niet bekend is bij PayPal, zorgt PayPal ervoor dat er een e-mail wordt verzonden naar deze persoon. Als deze persoon vervolgens een PayPal-account maakt, zal je betaling meteen bij zijn saldo worden gerekend.

PayPal is gratis te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.