PayPal maakt iOS-app mooier en gebruiksvriendelijker
Redactie
PayPal

PayPal

Gratis

Onze score

8

PayPal heeft zijn iOS-app van een forse update voorzien. Door het vernieuwde uiterlijk en verbeterde werking moet het voor gebruikers nu eenvoudiger zijn om geld en transacties te beheren.

Nieuw uiterlijk voor PayPal

Op het nieuwe homescreen vind je alle relevante informatie rondom gemaakte transacties, de mogelijkheid om aan betaalverzoeken te voldoen en de optie om jouw laatst gebruikte contacten geld te sturen. Ook is het mogelijk om transacties tot drie jaar geleden te bekijken.

Bij de update van de app heeft het bedrijf de feedback van gebruikers erg nauw genomen. Zo moet het duidelijker zijn welke transacties al betaald zijn en welke nog openstaan. Daarnaast heeft PayPal zijn app voorzien van een persoonlijke hub. Gebruikers wisselen steeds meer geld uit met vrienden of familie en het aantal betaalverzoeken van bekenden neemt toe. In de hub kun je contacten toevoegen uit jouw contactpersonenlijst, zodat het uitwisselen van geld met bekenden een stuk sneller en gemakkelijker gaat.

Download de PayPal-app

De vernieuwde PayPal-app is te downloaden via de App Store en vereist 67,2MB aan vrije opslagruimte. Ook dient iOS 8.1 of hoger geïnstalleerd te zijn.

PayPal

PayPal, Inc.

9 (55 reviews)
Gratis via App Store

PayPal
PayPal
PayPal
PayPal
PayPal

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.