PayPal-app voor iOS op de schop: 3 zaken die je moet weten
Erwin Vogelaar
PayPal

PayPal

Gratis

Onze score

7

PayPal start de uitrol van zijn vernieuwde app in de App Store. De applicatie is voornamelijk simpeler en veiliger. Dit moet je weten.

Vernieuwde PayPal-app

Met de officiële app van PayPal is het makkelijk om geld over te maken. Je hebt daarvoor enkel het e-mailadres van de ontvanger nodig. Via de app houd je verder ook al je transacties bij met je uitgaven tijdens het webshoppen en meer. Het bedrijf rolt nu een nieuwe versie van de app uit.

1. De app is meer gestroomlijnd

PayPal zorgt ervoor dat de app wat fijner en sneller werkt. Onder ander met een vernieuwd homescreen, waar al je recente activiteit staat. Ook zie je op dit scherm het geld dat op je account staat en verstuur je direct een bedrag naar de mensen waar je het vaakst geld naar overmaakt.

2. En veiliger

Met deze update maakt PayPal het makkelijker om een foto toe te voegen en om de contactlijst te bewerken. Op deze manier helpt de app gebruikers zekerheid te geven dat het geld naar de juiste persoon wordt gestuurd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

3. De uitrol kan nog even duren

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de vernieuwde app uitrolt naar Nederland. De uitrol vindt namelijk plaats in in verschillende fases. Eerst bij een beperkt aantal landen, waaronder Australië en Italië. Later naar alle landen.

Houd de app in de App Store in de gaten voor updates. Via de knop hieronder vind je altijd de nieuwste versie van de app zoals die voor jou beschikbaar is.

PayPal

PayPal, Inc.

9,2 (16315 reviews)
Gratis via App Store

Apple Pay Cash

Met de vernieuwde app gaat PayPal meer de concurrentie aan met Apple Pay Cash. Dit is een zijfunctie van Apple Pay, waarmee gebruikers onderling kunnen betalen via iMessage. Dit lijkt bijvoorbeeld op Tikkie. In Nederland kun je dit nog niet gebruiken, omdat het betaalplatform van Apple hier niet beschikbaar is.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.