Pathé Thuis nu beschikbaar in de App Store
Redactie
Pathé Thuis

Pathé Thuis

Gratis

Onze score

8

De online film-app Pathé Thuis is vanaf deze week gratis te downloaden in de App Store. Met de app kun je de nieuwste films als eerste in huis bekijken.

Digitale videotheek

Pathé Thuis is een soort digitale videotheek. De app maakt geen gebruik van abonnementen zoals Netflix en Videoland, maar laat de gebruiker per film betalen, net zoals iTunes. De prijs voor een film begint bij 2,49 euro. Het is voor het eerst dat Pathé Thuis beschikbaar is op een smartphone. De app werkt snel en laat je makkelijk navigeren door de pagina’s. In de app is het mogelijk om te zoeken op titel, acteurs, genre en meer om bij de gewenste film uit te komen. Daarbij ondersteunt de iPhone-versie de Chromecast, zodat je al je films kunt streamen naar je tv.

Pathé Thuis
Pathé Thuis
Pathé Thuis
Pathé Thuis
Pathé Thuis
Pathé Thuis

De grootste bioscoopketen van Nederland had al een app voor de iPad gelanceerd in 2013, maar die is sinds 2014 niet meer bijgewerkt. Pathé laat in een reactie weten dat deze app niet meer van updates wordt voorzien, maar dat Thuis wel zo snel mogelijk naar de iPad komt. Daarnaast wordt er gewerkt aan een Apple TV-app. Wanneer beide versies verschijnen, is nog niet bekend.

Pathé Thuis downloaden

Met Pathé Thuis kijk je de nieuwste films als eerste thuis. Je hebt toegang tot meer dan 2000 films en wekelijks verschijnen er nieuwe films op de app. De app vereist minimaal iOS 8.0 en 21MB aan vrije opslagruimte.

Pathé Thuis

Thuisbioscoop

6 (101 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.