Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Leuk: Kijk in april elke dag een gratis film op Pathé Thuis

Stijn Wanders
4 april 2020, 10:33
2 min leestijd
Leuk: Kijk in april elke dag een gratis film op Pathé Thuis
Pathé Thuis

Pathé Thuis

Gratis

Reviewscore

8

Pathé Thuis biedt van maandag 6 april tot en met 28 april elke dag een gratis film aan. Normaal gesproken moet je hiervoor betalen. Vanwege de coronacrisis kun je in april dus gedurende 23 dagen iedere dag een gratis film kijken.

Lees verder na de advertentie.

Pathé Thuis actie april: elke dag een gratis film

Net als veel andere bedrijven heeft ook Pathé nu een actie bedacht om deze lastige tijd door te komen. Tussen maandag 6 en dinsdag 28 april wordt er elke dag een gratis film aangeboden. Bioscopen zijn immers gesloten en daar speelt Pathé dus op in.

Gedurende 23 dagen staat er iedere dag een andere film op het programma. De titels worden door Pathé zelf geselecteerd, dus je kunt niet zelf kiezen. Wel belooft het bedrijf dat er voor iedereen wat bij zit, van zoetsappige romcoms tot aan angstaanjagende thrillers.

pathe thuis gratis film april teaser

Hoe kijk ik zo’n gratis film?

Om gebruik te maken van de actie, moet je wel zelf wat doen. Pathé deelt vanaf maandag elke ochtend om 8 uur een code voor de film van die dag. Deze codes worden gedeeld via de social mediakanalen van de bioscoopketen. Hou het dus in de gaten!

Heb je een code bemachtigd? Deze gebruik je om de gratis film van die dag te claimen via de Pathé Thuis-app op je iPhone en iPad. Let wel op: de code is namelijk geldig tot 23:59 uur van die dag. Ben je te laat? Dan kun je de gratis film niet langer kijken, tenzij je er geld voor neerlegt natuurlijk.

Pathé wil de filmplanning van deze actiemaand graag nog een verrassing houden. Dit betekent dat je pas op de dag zelf weet welke film je kunt kijken. Om het publiek al een beetje op te warmen zijn de eerste drie titels bekendgemaakt. Zo weten we nu dat we in ieder geval ‘Rambo Last Blood’, ‘Midway’ en ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ kunnen gaan kijken.

Meer over Pathé Thuis

Pathé Thuis is al jaren een van onze favoriete Apple TV-apps. De app is vooral fijn wanneer je recente kaskrakers wil zien. Heb je al andere streamingdiensten in huis en twijfel je of de app het geld waard is? Lees dan onze Pathé Thuis review op zustersite Android Planet. Wist je bijvoorbeeld dat je met Pathé All Stars kunt sparen voor gratis tickets, popcorn en andere dingen?

Pathé Thuis

Thuisbioscoop

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu