Pathé-app compleet vernieuwd met overzichtelijker design

Lars Paijmans
23 augustus 2016, 16:06
1 min leestijd
Pathé-app compleet vernieuwd met overzichtelijker design
Pathé Nederland

Pathé Nederland

Gratis

Reviewscore

7

Je iPhone kun je het beste in je broekzak laten als je eenmaal in de bioscoopzaal zit, maar om je kaartje te bestellen en digitaal met je mee te nemen is de Pathé app met versie 3.0 nu beter dan ooit. Dit is er allemaal nieuw.

Lees verder na de advertentie.

Pathé app krijgt nieuw design en handige functies

De Pathé-app maakt vandaag de overstap naar versie 3.0, en neemt een nieuw ontwerp met zich mee. Ook maakt de bioscoopteken de app eindelijk geschikt voor het scherm van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus. De app heeft een nieuw startscherm waarin je direct kunt zien welke films er op dit moment draaien, terwijl een balk onderin beeld je gemakkelijk door de verschillende onderdelen van de app laat navigeren.

Zo kun je schakelen tussen het startscherm, het film-overzicht, de Pathé-vestiging bij jou in de buurt en je tickets. Zodra je een kaartje voor een film reserveert wordt het kaartje in de app gezet en krijgt hij een plekje op het homescherm. Zo hoef je als je de Pathé-bioscoop inloopt alleen even de app op te starten en de QR-code onder de scanner te houden. Je kon deze kaartjes altijd al opslaan in Apples Wallet-app, maar dat is vanaf versie 3.0 dus niet meer nodig.

Dit is een stuk overzichtelijker dan het oude design van de Pathé-app, dat nog werkte met grote tegels. Ook is er nu ruimte voor nieuwsberichten, zodat je de app ook kunt gebruiken om op de hoogte te blijven van de nieuwste trailers. Tot slot maak je nu ook gemakkelijk een Pathé-account aan vanuit de app. Het nieuwe design sluit mooi aan bij de website van Pathé, die vanaf vandaag ook in een stijlvol nieuw jasje is gestoken.

Pathé Nederland

Pathé Theatres BV

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu