Review: de Pathé All Stars-app is voor filmfanaten een feestje

Florence Peeters
7 mei 2019, 17:12
2 min leestijd
Review: de Pathé All Stars-app is voor filmfanaten een feestje
Club Pathé

Club Pathé

Gratis

Reviewscore

8

Wie regelmatig een Pathé-bioscoop in duikt, verzamelt met de Pathé All Stars-app gratis extra’s die jouw bioscoopbezoek nog leuker maken.

Lees verder na de advertentie.

Scoor gratis tickets en extra’s met Pathé All Stars

Bioscoopketen Pathé heeft een nieuw beloningsprogramma in het leven geroepen: All Stars. Met de bijbehorende app ontvang je bij ieder bioscoopbezoek punten (Stars) die je kunt inwisselen voor gratis tickets, popcorn of andere kortingen. Zeker als je al een Pathé Unlimited-abonnement hebt, beloont de app je regelmatig met extra’s.

Zodra je je aanmeldt, krijg je de eerste 100 Stars cadeau. Als Pathé Unlimited-abonnee ontvang je maandelijks een aantal nieuwe Stars, afhankelijk van hoe lang je abonnee bent. Ben je dat niet, dan zul je regelmatig in een bioscoopstoel van de keten moeten ploffen om ze te ontvangen.

Pathé All Stars

Bij elke euro die je uitgeeft aan een bioscoopbezoek, ontvang je 10 Stars. Het aantal punten dat je hebt, zie je gemakkelijk in het hoofdscherm van de app. Vanuit hier bekijk je ook gemakkelijk welke kortingen er met de Stars te verdienen zijn.

Denk aan 2 euro korting op een bak nacho’s, gratis koffie of een eigen luxe 3D-bril in ruil voor 600 Stars. Veel van deze aanbiedingen zijn snel bij elkaar gespaard, wat de app toegankelijk maakt voor iedere Pathé-bezoeker.

Delen of sparen

De leukste voordelen van het beloningsprogramma vind je echter onder het tabblad ‘Acties’. Regelmatig verschijnen hier nieuwe acties. Zo krijg je een gratis bioscoopkaartje als je drie keer een film hebt bezocht, en ontvang je gratis een bak popcorn als je driemaal een drankje bij Pathé koopt.

Als je regelmatig een nieuwe film kijkt, spaar je zo gemakkelijk voor leuke extra’s. Ook handig: je kunt gerust een ticket of drankje voor een vriend(in) voorschieten. Iedere keer dat je punten verdient in de All Stars-app, is het namelijk mogelijk om ze te houden of te delen. Door ze te delen, ontvangt diegene de helft van de punten en krijg je nooit ruzie over wie er dit keer de punten mag houden.

Een belangrijke voorwaarde voor de app is dat je jouw bioscoopkaartjes online koopt met hetzelfde account als je in de All Stars-app gebruikt. Zodra de tickets worden gescand, ontvang je nieuwe punten. Gelukkig werkt de normale Pathé-app, waarin je tickets koopt en bewaart, goed samen met deze spaar-app.

Club Pathé

Pathé Theatres BV

Gratis via App Store

Op zoek naar meer toffe apps? Bekijk dan ons app-overzicht of abonneer je op onze nieuwsbrief om wekelijks de leukste iOS-apps van de week voorgeschoteld te krijgen!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu