Path iOS 7 update verschenen: strakker uiterlijk, geen nieuwe functies
Roel van Hout

Het gros van de apps had inmiddels al wel een update voor iOS 7 gehad, maar gebruikers van het sociale netwerk Path moesten geduld hebben. Tot vandaag: de Path iOS 7 update is in de App Store te downloaden.

Path is, ondanks de strakke vormgeving, nooit uitgegroeid tot een sociaal medium van formaat zoals bijvoorbeeld Twitter en Facebook. Waarschijnlijk omdat het te weinig een eigen smoel heeft, en misschien ook wel omdat er een limiet zit op het maximale aantal vrienden dat je kunt hebben.

→ Meer apps als Path vind je in ons overzicht met sociaal netwerken-apps!

Desondanks heeft het sociale netwerk wel een redelijk trouwe schare fans, al zijn er daar wel een hoop van weggelopen dankzij vorige uiterlijke aanpassingen. Hoe dan ook, hun wachten wordt vandaag beloond met een Path iOS 7 update die de app een strakke iOS 7-uitstraling geeft. Niets te vroeg: eind vorig jaar gaf Apple nog aan dat apps min of meer verplicht waren uiterlijk in januari en februari uiterlijk wijzigingen door te voeren.

Path iOS 7 update brengt geen nieuwe functies met zich mee

De ontwikkelaars hebben zich overigens uitsluitend gericht op uiterlijke veranderingen, want er zijn verder geen nieuwe functies aan de app toegevoegd. Wel is de winkel, waar bijvoorbeeld stickers kunnen worden aangeschaft, wat logischer ingedeeld. Al met al een fijne update waar de vaste gebruikers blij mee zullen zijn, maar misschien niet heel veel nieuwe gebruikers op af zullen komen.

De Path iOS 7 update is nu te downloaden in de App Store! De app werkt zowel op de oude als nieuwe iPhone.

Path

PATH MOBILE INC PTE. LTD.

6 (2 reviews)
Gratis via App Store
Path
Path
Path
Path
Path

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.