Pastebud nu beschikbaar, eerste indruk

Redactie
12 december 2008, 23:15
1 min leestijd
Pastebud nu beschikbaar, eerste indruk

Pastebud, dé manier om te kopiëren en plakken met de iPhone en iPod Touch is nu beschikbaar. Ik heb er een tijdje mee kunnen spelen, en ben tot de conclusie gekomen dat dit handig is voor de gemiddelde iPhone gebruikers als tussenstap voor het echte copy en paste.

Lees verder na de advertentie.

Pastebud in gebruik

Het kopiëren en plakken met Pastebud gaat natuurlijk niet optimaal, maar moeilijk is het zeker niet. De installatie verliep vlekkeloos met de handleiding die op de site van Pastebud wordt aangegeven.

Na het ”installeren” heb ik meteen geprobeerd om een artikel van Nu.nl naar mezelf te mailen, maar tot mijn verbazing lukte dit niet: Pastebud schijnt alleen maar kleine teksten aan te kunnen, en is dus niet zo handig als gedacht.

Ook kun je alleen maar tussen de mail applicatie en de Safari browser kopiëren en plakken, dus een stukje kopiëren voor een tweet in je twitter applicatie zit er niet in.

Toch is deze ”webapplicatie” zeker bruikbaar, zo kun je bijvoorbeeld makkelijk links aan je Google Reader toevoegen, en is een linkje naar iemand mailen zo gebeurd!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's