PassMaker iPhone app voor al je winkelpasjes
Redactie

De PasMaker app voor de iPhone is ideaal om je pasjes in te scannen en daarmee een eigen Passbook te creëren. Er zijn al veel bekende retailers opgenomen in de app, maar het is ook mogelijk om zelf kaarten aan te maken.

Streepjescode scannen

Er is een groot aantal bekende winkelketens opgenomen in de app PassMaker, variërend van Albert Heijn tot Kruidvat en van Gamma tot Ziengs. Via de ingebouwde camerascanner op je iPhone kun je de streepjescode van de verschillende winkelpasjes scannen. Het is ook mogelijk om de code in te typen. In beide gevallen zie je de pas in de originele kleur met logo van het merk in beeld verschijnen. Heb je een pasje van een winkel, die niet is opgenomen in de lijst met retailers dan kun je de naam en de streepjescode invoeren en zal er een zwarte pas worden aangemaakt.

Schoolpasje en cadeaukaarten

Je hebt met de PassMaker app op je iPhone ook de mogelijkheid om andere pasjes in te scannen. Zo kun je ook bijvoorbeeld een schoolpasje of een cadeaukaart scannen en opslaan op je iPhone. Aangezien de lijst met winkels nog lang niet compleet is en de makers open staan voor suggesties, is het mogelijk om via het contactformulier in de app namen van bedrijven door te geven die er nog niet in opgenomen zijn.

je kunt de app PassMaker voor 0,89 euro op je iPhone installeren.

PassMaker

Daan Lemmen

3,0 (90 reviews)
€1,09 via App Store
PassMaker
PassMaker

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.