Passie voor Horeca vandaag gratis vanwege App Event
Redactie

Vanwege het App Event dat de hele maand augustus Nederlandse applicaties weggeeft is vandaag de applicatie Passie voor Horeca gratis. Met Passie voor Horeca heb je meer dan 300 video’s tot je beschikking over bereidings-, kook- en serveertechnieken die je kan bekijken als je bezig bent om iets te maken in de keuken.

Het tabblad ‘Populair’ toont de 25 populairste video’s. Daarnaast is er een categorie ‘Recent’ die de nieuwste video’s laat zien waarbij datzelfde aantal video’s te zien is. Ook is er een optie om tussen de honderden video’s te zoeken op trefwoorden. En door te swipen over een video kan je hem toevoegen aan je favorieten.

Een nadeel van de applicatie is dat als je opnieuw naar het tabblad gaat, het dan helemaal opnieuw moet gaan laden. Dit ervaar ik als vervelend omdat je steeds even moet wachten op het laden.

Wees snel want de applicatie is nog tot en met vanavond 23:59 gratis.

Passie voor Horeca (AppStore Link) Passie voor Horeca
Ontwikkelaar: WM Innovations
Beoordeling: 12+
Prijs: € 2,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • iPhoned is een mooie site, maar zonder content! Het nieuws op iPhoned valt echt zwaar tegen. Als voorbeeld dit bericht, dit is de eerste keer dat ik iets lees op iPhoned over AppEvent. Het is al heel de maand elke dag een gratis App, waarom posten jullie dan niet elke dag een bericht?

 • Yoeri Boven

  Op iPhoned.nl proberen wij zoveel mogelijk goede content te plaatsen. Als je rechts in de sidebar ‘App Event’ intypt dan zal je meerdere berichten vinden. De laatste aantal applicaties hadden óf weinig functionaliteit óf er was een andere reden. Als er een keer geen artikel op de site komt kan je ook zoeken op de website van App Event. Hoewel wij proberen de applicaties uit te lichten in een artikel heeft dat niet altijd nut en hoewel iedereen veel tijd probeert uit te trekken voor de website is er ook wel eens tijd te kort.

  Ik hoop dat ik je voldoende geïnformeerd heb.

  Yoeri’

 • Monachus

  Nou ik probeer hem te downloaden, maar “GRATIS” is die dus echt niet, kost gewoon 2,39€, er is wel de lite versie en die is wel gratis, maar i.p.v. 300 heeft deze dus maar 50 video’s