Maak gave stop-motions en selfies met Party Party

21 juli 2014, 12:08
2 min leestijd
Maak gave stop-motions en selfies met Party Party

Met Party Party, de nieuwe foto-app van A Beautiful Mess, tover je jouw iPhone om tot fotohokje, en maak je met vrienden of alleen selfies. De leukste optie is echter om stop-motion animaties te maken. Dat ging nooit eerder zo simpel.

Lees verder na de advertentie.

party party kl

Party Party laat gebruikers instellen hoeveel foto’s er met een druk op de knop genomen moeten worden: 1, 4, 9 of 16. De kiekjes worden dan automatisch met steeds een seconde pauze gemaakt. In de instellingen kan dat overigens naar gelieve worden aangepast, mocht je meer tijd nodig hebben om je leukste gezicht op te zetten. Als het geluid aan staat, kun je het aftellen horen, wel zo gemakkelijk. Natuurlijk kun je de selfies ook gewoon handmatig kieken.

Fotohokje op je iPhone

De foto’s die je hebt gemaakt kun je opslaan op je iPhone, maar je kunt ze ook als collage opslaan. De app is onverbiddelijk: zit er een kiekje bij dat niet zo flatteus is, dan kun je die er niet tussenuit halen. Dat maakt het idee van een fotohokje op je iPhone natuurlijk alleen nog maar leuker.

A Beautiful Mess begon met het idee om een fotohokje voor je iPhone te maken, maar al snel ontstonden er meer ideeën. Het is ook mogelijk om je reeks foto’s achter elkaar te plakken, om op die manier een stop-motion animatie te maken. Deze kun je ook opslaan als gifje, die je vervolgens weer gemakkelijk op Twitter of Tumblr kunt delen.

Party Party downloaden

Er is één sleutelwoord waar je Party Party mee kunt omschrijven: fun. Van het ontwerp met de felle kleuren tot de filters, alles in de app straalt plezier uit. Dat is precies waar Party Party bij uitstek voor geschikt is: toffe feestjes vastleggen en lollige momenten met vrienden of vriendinnen kieken. Daarnaast biedt de stop-motion functie juist weer andere mogelijkheden.

De app is te downloaden voor iOS 6 of nieuwer. Om Party Party te installeren is 32MB aan vrije opslagruimte benodigd. De app kost 89 cent in de App Store.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu